Várkonyi Andrea lánya kiköpött az anyja - Nóri gyönyörű kamaszlány lett
Várkonyi Andrea lánya már nagy, önálló kamasz, aki sok tekintetben az édesanyjára ütött.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár augusztus közepén kiderült, hogy Várkonyi Andrea mégsem vezet műsort a Life TV-n, szeptember elsejétől távozik a csatornától, a 45 éves sztárnak így is bőven van dolga, hiszen pszichológusként praktizál, és azt nyilatkozta, döntésének oka, hogy új szakmai kihívások elé néz. 

Ugyanakkor bármilyen munkát is vállal el, számára a lánya az első, elsősorban édesanyaként kíván helytállni, ezért csak olyan feladatokat vállal el, ami mellett elég ideje marad Nórira. 

Várkonyi Andrea kamasz lánya

Egy szem gyermeke 2020 áprilisában ünnepelte a 13. születésnapját, már otthon tudná hagyni egyedül, de nem akarja, és a délutánjait is szabaddá tette, késő délután már nem rendel, mert ragaszkodik hozzá, hogy ő menjen a lányáért az iskolába - mesélte a Hot! magazinnak

A tévés reméli, hogy szeptembertől rendesen be kell majd járnia Nórinak az iskolába, de akkor sem lenne gond, ha ősszel vissza kellene állni az online oktatásra. 

- Kell neki a szociális tér, a bandázás, a barátok, azonban megnyugtató, hogy egyedül is tanul otthon, ha arra van szükség. 

- Ő egy hihetetlenül alkalmazkodó, önálló kamasz, ez a karantén alatt csak még inkább bebizonyosodott, hiszen magától tanult, nem kellett fognom a kezét, felügyelnem meg végképp nem! - mondta a hetilapnak.

Bochkor Nóri nemcsak a talpraesettséget és a céltudatosságot tekintve ütött az édesanyjára, de külsőre is nagyon hasonlítanak, sőt, ahogy a kamasz lány nő, egyre inkább egymás kiköpött másai. 

Erdélyi Mónika lánya is lefogyott

Olívia Johanna, akit mindenki Molliként ismer, a szemünk előtt cseperedett fel. Amikor édesanyjával három évvel ezelőtt hódító útjára indították a YouTube-csatornájukat, még egy cuki kislány mosolygott az anyukája mellett a kamerába. Mostanra rengeteget változott: novemberben már 13 éves lesz, és nemcsak nőtt és fogyott, de a stílusa is sokkal csajosabb lett.

Ezt is szeretjük