Varga Iza nőies idomokkal hódít a címlapon: 48 évesen bomba formába hozza magát
Varga Izabella fut, erőnléti edzésekre jár, és az étrendjére is jobban odafigyel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabellát 1998 októberében ismerte meg az ország, amikor elindult a Barátok közt. A sorozat dr. Balogh Nórájának az élete az elmúlt két évtizedben rengeteget változott, az őt alakító színésznő szinte a sorozatbeli első esküvőjével egy időben férjhez ment, és született két lánya.

Egy dolog nem változott: ma is ugyanolyan igéző, barna szemű, csábos mosolyú, fekete hajú szépség, mint amilyennek megismertük. 

Varga Izabella bomba formába hozza magát

Nem kesereg azon, hogy majdnem 23 év után véget ért az RTL Klub ikonikus sorozatának forgatása, inkább új lehetőségek után néz, és élvezi, hogy több időt fordíthat magára. 

- Nemrég célul tűztem ki, hogy megszerzem a valaha volt legjobb fizikai formámat, Jó, ez persze költői túlzás, de kíváncsi vagyok, hogy mit lehet odafigyeléssel kihozni a mostani, 48 éves testemből, lelkemből. Ezért adok bele apait-anyait a sportba, a még egészségtudatosabb táplálkozásba. Futok, erőnléti edzésre járok, és az étrendemre, a napi rutinomra is végre hangsúlyozottan figyelek - mesélte a Story magazinnak, aminek címlapján is nagyon vonzó és nőies. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Heti kétszer-háromszor járok e-fit edzésekre. Speciális ruházatban, elektromos stimulációk segítségével és persze a személyi edzőm motiválásával érjük el a fokozott hatékonyságot - osztotta meg a hetilap olvasóival Varga Iza. 

Ezt követően jógagyakorlatokkal nyújtja le az izmait, majd infralámpás, vákuumos futópadon tempósan gyalogol hegymenetben. Más napokon a szabadban a nordic walkingot vagy a futást választja. 

A közösségi oldalára kiposztolt fotóira sok bókot kap a férfiaktól, de inkább a nők írnak neki, akik tanácsokat kérnek, vagy épp ellenkezőleg, ötleteket adnak a színésznőnek. 

- Az ő szemükben az, ahogyan élek, egyfajta motivációt jelent. Ez inspirál, örömet okoz. De a legjobb benne, hogy az életemmel, a mindennapjaimmal küzdhetek a sztereotípiák ellen. 

Varga Izabella lánya, Anna 

A színésznő nagyobbik lánya, Anna 2021. június 11-én ballagott el a középiskolából. Az anya-lánya fotóra a kommentelők azt írták, a nagyobbik gyermeke kiköpött olyan, mint gyönyörű édesanyja. Lendvai Anna valóban nagyon hasonlít Varga Izabellára, de a szeme színét rendező édesapjától örökölte, és a haja sem sötét, mint a Barátok közt sztárjáé. 

Ezt is szeretjük