A TV2 műsorvezetőjét elhagyta a vőlegénye: Vámos Erikával szinte az oltár előtt szakított
Vámos Erika egy nagyon fájdalmas szakításon van túl, ami a tervezett esküvő előtt váratlanul érte.

vamons-erika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika 2020-ban szeretett bele egykori vőlegényébe, Laciba, akivel a világjárvány miatt nagyon hamar összebútoroztak. A közös otthont a TV2 műsorvezetőjének házában rendezték be Nagykovácsiban. 

Sokáig úgy tűnt, a tévés tényleg rátalált a nagy Őre, tavaly nyáron már az esküvőre készültek, sőt közösen fogadtak volna örökbe egy gyermeket. A férfi azonban meglepő hirtelenséggel szakított a tévéssel. 

Vámos Erika és Laci szakított

Vámos Erikát olyan váratlanul érte a szakítás, hogy szinte sokkot kapott. Sokáig tartott, míg végre jobban érezte magát, és képes volt ismét pozitívan tekinteni a jövőbe.

Vámos Erikát váratlanul érte a szakítás.
Vámos Erikát váratlanul érte a szakítás.
Fotó: Instagram/Vámos Erika

- Nem egy harmadik fél miatt történt, vagy mert elmúltak az érzelmek. Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartuk leélni az életünket. Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt - mesélte a műsorvezető a Story magazinnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vámos Erika dühében kidobta a férfi bútorait, aztán fogta magát, és külföldre utazott felejteni és feltöltődni. 

Szinte az oltár előtt szakított velem.

És nem az fáj a legjobban, hogy ez először történik meg, mert eddig mindig én mondtam ki a végét, hanem azért, mert tényleg komolyan gondoltuk a közös jövőt. Emlékszem, fájdalmamban tomboltam. Kidobtam a közös otthonunkból a közösen vett bútorokat, és visszahoztam a raktárból az enyémeket. Aztán vettem egy repülőjegyet Srí Lankára. Az ázsiai utazások mindig is kimosták a lelkem, ott mindig feltöltődtem energiával, és megújulva tértem haza - osztotta meg az olvasókkal fájdalmas szakításának történetét a 47 éves sztár. 

A sztár esküvő és gyerek nélkül is boldog.
Fotó: Instagram/Vámos Erika

Bár Laci már nincs képben, a sztár a férfi nélkül is igyekezett megvalósítani az álmait. Eredetileg két vállalkozást terveztek létrehozni, egy bisztrót és egy szépségszalont, ebből éltek volna. Vámos Erika úgy döntött, a szépségszalont egyedül is megnyitja. Az üzlet azóta sikeres, ez pedig hatalmas boldogság a számára. 

- Most úgy érzem, házasság és gyerek nélkül is lehet teljes életet élni. A munka, a siker is okozhat hatalmas örömet, no meg a barátok szeretete, akik mindig mindenben támogatnak.

Janza Kata és párja szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak. Úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk, a pandémia összezártsága csak közelebb hozta őket egymáshoz. Kapcsolatukban azonban a közelmúltban változás történt.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük