Kiderült, Vajna Timinek hány milliárdos a vagyona - A TOP 50 leggazdagabb magyar között van
Vajna Tímea is felkerült a Forbes TOP 50 leggazdagabb magyart felsoroló listájára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forbes idén is összeállította a leggazdagabb magyarok listáját. A 2020-as adatok alapján a TOP 50-es listát Mészáros Lőrinc vezeti 479,4 milliárd forinttal, a második Csányi Sándort 393,4 milliárddal, a harmadik Veres Tibor 258,6 milliárddal.

A listára Andy Vajna özvegye is felkerült, ráadásul nem is sereghajtóként: Vajna Tímea 38,6 milliárdos vagyonnal a 39. helyen áll. A teljes listát ide kattintva nézheted meg.

Vajna Tímea vagyona

"Papíron új tulajdonosa lett májusban az Andy Vajna hagyatéki vagyonát tömörítő AV Perfectnek. A VMT Holdings LLC ugyan Las Vegasba van bejegyezve, Vajna Tímea kérdésünkre megerősítette, hogy ő a végső tulajdonos" - írja róla a magazin.

Vajna Tímea a 2016-os Miss Universe Hungary sajtótájékoztatóján.
Vajna Tímea a 2016-os Miss Universe Hungary sajtótájékoztatóján.
Fotó: TV2

Andy Vajna 2019. január 20-án bekövetkezett halála után nem a milliárdosok életét élte. Fél évvel a producer halála után szólalt meg először. A Tények Pluszban azt mondta, nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, nem tudja, mikor juthat hozzá az örökséghez, jelenleg ügyvédek dolgoznak azon, hogy megértsék a vállalkozások működését, és megegyezzenek az egykori cégtársakkal. Több ingóságtól is meg kellett válnia, hogy pénzhez jusson, így eladott bútordarabokat, lámpákat, a zongorát és a házimozirendszert is.

Az év augusztusában a Hot! magazinnak adott interjújában pedig azt mondta, megtanulta értékelni a pénzt, már nagyon meggondolja, mire költi. 

- Arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

A 2020-as év elején huzamosabb időre Los Angelesbe utazott, az amerikai tartózkodás ugyanis szükséges ahhoz, hogy megkapja az állampolgárságot, amiért már 2017 elején az Amerikai Egyesült Államokba költözött. Az állampolgárság megszerzése az örökség szempontjából is fontos, lapértesülések szerint az amerikai bankszámlákon elhelyezett pénzhez csak ennek birtokában juthat hozzá. 

2020-ban a világjárvány első hulláma is Kaliforniában érte. A nyáron hazalátogatott, de októberben már ismét arról tett ki képet az Instagram-oldalára, hogy Los Angelesben landolt. Azóta már Hawaiiról, Aspenből, a híres luxus-síparadicsomból és a Karib-tengerről, St. Barths szigetéről is posztolt fotókat. 

Hazai sztárok 2020-ban viselt legdögösebb ruhái

2020-ban sok gála, nagyszabású parti, díjátadó és premier maradt el. Az év első hónapjaiban és a nyáron ugyanakkor még tartottak sztárokat felvonultató rendezvényeket, valamint a hírességek számos televíziós show-műsorban mutathatták meg magukat, ahol elővehették a legszexibb oldalukat is. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2020-as év tíz legdögösebb ruháját.

Ezt is szeretjük