Vajna Tímea, lehet, hogy egy fillért sem lát férje vagyonából - Ez az oka
Andy Vajnának hiába volt hatalmas vagyona, özvegye anyagilag padlóra került a halála után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea fél évvel férje halála után először adott exkluzív interjút a Tények Extrának, amelynek második része kedd este került adásba. Az özvegy már az első részben is beszélt arról, hogy miután a producer váratlanul távozott az élők sorából, nehéz anyagi helyzetbe került, többek között a gyönyörű zongorát is el kellett adnia. Most Gönczi Gábornak arról is beszélt, mi az oka annak, hogy bár a filmes szakember hatalmas vagyonnal rendelkezett, ő most anyagilag padlón van. 

Vajna Tímea azt mondta, még soha nem érzett olyan erős és mély fájdalmat, mint Andy Vajna halála után. Az első három napban aludni, enni vagy inni sem tudott, végig virrasztott, az első három hónapban pedig alig tudott magáról. Hiába telt el fél év, úgy érzi, egyre jobban hiányzik neki a férje. 

- Mindenki kérdezi, hogy miért nem jössz ide meg oda. De hétvégén is jobb itthon lenni az állatokkal, mert magányos vagyok.

Semmi se olyan jó, mint Andyvel volt, az a baj. Se Cannes, se a kajálás.

Azt mondta anyukám, most nagyon nehéz, de arra gondoljak, hogy egy új élet vár rám, és hogy lehet még családom vagy gyerekem.  

vajna-timea-interju4
Fotó: TV2/Tények Extra

- A legrosszabb az, amikor nagyon sok kérdésed van, és nem tudod megkérdezni. És ha csak egy napra is visszajönne az Andy, ő mindent rendbe tenne, de úgy kiosztana mindenkit, aki így bánt velem, illetve amit látna, hogy milyen dolgok mennek itt össze-vissza. De úgy gondolom,

mindenki visszakapja azt, amit csinál.

Én nem akarok senkinek rosszat, mindenki visszakapja - bukott ki könnyek között a 36 éves üzletasszonyból. 

Fél éve altatóval és nyugtatóval tud csak elaludni. "Beveszem az altatót, a nyugtatót, és kiütöm magam" - mondta még az exkluzív interjú első részében. 

- Félek is ebben a házban. Amikor Andy meghalt, vadidegenek csengettek be, hogy itt lakik a Vajna Tímea. Meg egy kisbusz folyamatosan itt parkolt, és nézett valaki folyamatosan az ablakon be. Nem tudtam mire vélni: ki akarják rabolni a házat, vagy meg akarnak ölni engem? Mert jó pár embernek lenne érdeke megölni. De én nem félek a haláltól - mondta a Tények Extrában.

vajna-timea-interju2
Fotó: TV2/Tények Extra

Vajna Tímea a férje halála után szembesült azzal, hogy aki tehette, meglopta őt is és Andy Vajnát is. Kiborult, amikor a patológián azzal szembesült, hogy valaki lelopta a producer lábáról a cipőjét, és elvitte az övét. 

- Andy nem készült fel rá, hogy bármikor meghalhat ilyen korán. Minden úgy van kialakítva, hogy

nem biztos, hogy én hozzájutok akár egy fillérhez is

- vallotta be, majd Gönczi Gábor kérdésére, hogy miből él, meglepő választ adott. 

- Eladtam pár bútordarabot, lámpákat, a zongorát, a házimozi rendszert, meg hát a fánk boltból. Most, hogy ilyen dög meleg volt, nem volt valami jó a forgalom, de most már egyre jobb. De az is borzasztó volt, mert kiloptak mindent a pénztárból. A másik meg ugye a gyémánt üzlet: ott is egy tolvaj volt az Andy mellett, aki az Andynek az összes pénzét elvette. Hiába mondtam az Andynek, hogy ne bizniszeljen ilyen emberekkel, kölcsönadott neki. És nyilvánvalóan soha nem fogja visszafizetni a kölcsönt. 

- És az el is úszott? – kérdezte Gönczi. 

- El.

- Az egész üzlet? 

- El hát! 

Vajna Tímea azt sem tudja, mikor juthat hozzá az örökséghez. Jelenleg ügyvédek dolgoznak azon, hogy megértsék a vállalkozások működését, és megegyezzenek az egykori cégtársakkal. Ez akár több évig is elhúzódhat. 

Vajna Tímea 10 év alatt rengeteget változott

A három ismert nőben többek között közös, hogy mindhármukat stylist, profi sminkes és fodrász veszi kezelésbe egy-egy nyilvános megjelenés előtt. Tíz évvel ezelőtt ez még nem volt így, nagyon másképp néztek ki. Képes összeállításunkban te is láthatod Vajna Tímea, Rogán Cecília és Sarka Kata régi fotóit.

Ezt is szeretjük