Vajna Tímea tavaly nyárra esküvőt tervezett Zolival: nagymamája árulta el a részleteket
Vajna Tímea egy év után szakított párjával, de tavaly nyáron még esküvőt terveztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét elején derült ki, hogy Vajna Tímea és a milliárdos Zoltán szakítottak. A férfi egyedül utazott vissza Magyarországra, és a pletykákkal ellentétben nem közös lakást vásárolt egy luxuslakóparkban, hanem csak magának vette az ingatlant. 

A különválás azért is meglepő, mert a nagymamája most azt nyilatkozta, unokája és az üzletember tavaly nyárra esküvőt tervezett. 

Vajna Tímea esküvőt tervezett Zoltánnal

Vajna Tímea tavaly februárban, mielőtt Amerikába utazott, azt nyilatkozta bimbózó kapcsolatáról, hogy Zoltán igazi gentleman, virágokat és ajándékokat küld neki, bizonyos szempontból hasonlít néhai férjére, sokszor úgy viselkedik, mint Andy Vajna.

A férfi követte Los Angelesbe, ott érte őket a világjárvány kirobbanása, így együtt töltötték az első hullám karanténidőszakát. Áprilisban már nem titkolta, hogy szerelmes, a férfinak köszönheti, hogy újra van kedve élni. 

Júniusban azt mondta, Zolival igazi lelki társak, de a jövőre bízzák, hogyan alakul a magánéletben a kapcsolatunk, mert ő még mindig úgy érzi, a lelke másfél év után is gyászol. Bizonytalanságát mutatja az a friss információ is, ami szerint 2020 nyarán Vajna Tímea egy esküvőt akart rögtönözni Zoltánnal. 

- Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csak úgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek - mesélte nagymamája a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Marika néni nem rejtette véka alá a véleményét, szerinte elsőszülött unokájának másfajta férfira lenne szüksége. Ezt meg is mondta neki, amiért szerinte Timi megorrolt rá, ezért tavaly nyár óta ritkán kereste, a szakításról is az újságból értesült

Úgy véli, Andy Vajna kisujja is többet ért, mint az unokája körül legyeskedő férfiak, sokan csak a vagyonára pályáznak. Jó emberismerőnek tartja magát, szerinte Zoltán nem illett Timihez. 

vajna-timia
Fotó: TV2

- Bár nekem nem jelentette be a döntését, úgy tudtam, a napokban utazik ki hozzá Zoli, ezek szerint mégiscsak hallgatott a nagyanyjára… Örülök, hogy jobb belátásra tért, és szakított ezzel a fiúval. Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát.

Vajna Tímea régen és most

Vajna Timiben, Sarka Katában és Rogán Cecíliában nemcsak az a közös, hogy rendszeresen edzenek, hanem az is, hogy a szépségbizniszben is utaznak. Mára mindhármukat stylist, profi sminkes és fodrász veszi kezelésbe egy-egy nyilvános megjelenés előtt. Tíz évvel ezelőtt ez még nem volt így, azóta rengeteget változtak. 

Ezt is szeretjük