Vajna Tímea vadító bikinit húzott: feleslegesen aggódott a pluszkilók miatt

A magyar sztárok dögösebbnél dögösebb bikinikben ejtőztek a vízparton.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy megérkezett a nyári meleg, a hazai sztárhölgyek elővették a bikinijüket, és megcélozták a vízpartot itthon vagy külföldön. 

Dögösebbnél dögösebb darabokban mutatták meg alakjukat a követőiknek a közösségi oldalaikon, ahol nem maradt el a bókok és a lájkok özöne. 

Magyar sztárok dögös bikiniben

A legszexibb darabot Vajna Tímea húzta fel. Június közepén még arról írt a közösségi oldalán, hogy 37 évesen rendszeres sportolás mellett is kínszenvedés a fogyás, szigorú fogyókúrát is követnie kell, hogy megőrizze karcsú alakját.

vajna-timea-fogyas
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Öt nap diéta után posztolt is egy előtte-utána fotót, amin a változás leginkább a hasán volt szembetűnő: laposabb lett. Kiírta a kilók számát is, 66,7-ről 64,35-re fogyott. 

Az elmúlt hétvégén Los Angelesben készült bikinis képei alapján nem kell aggódni a kilók és az alakja miatt, bomba formában van. Képes összeállításunkban nem csak Andy Vajna özvegyének, hanem Vasvári Viviennek vagy Weisz Fanninak a bikinis fotóit is megnézheted. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük