Vajna Tímea bikinis fotójára kapott hideget-meleget: ezért kritizálták sokan
Vajna Tímea augusztus óta először posztolt követőinek bikinis fotót. Megosztotta őket az üzletasszony karcsúsága.

vajna-tímea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk sztárjai közül sokan döntöttek úgy, hogy egy kiadós pihenéssel indítják az évet. Vajna Tímea is osztotta ezt a filozófiát. Januárban Mexikóban járt, ám egészen március 20-ig nem mutatta meg a követőinek az ott készült képeket.

A Puerto Vallarta nevű üdülővárosban töltődött fel, ahol természetesen a helyi strandokat sem hagyhatta ki. Egy dögös, élénk rózsaszín bikiniben lazított az óceánparton, a falatnyi darab szinte alig takart valamit az alakjából.

Vajna Tímea bikinis alakja

Jól látszott a rendszeres edzés eredménye: kivehetőek voltak a kockák a hasán, és az is egyértelmű, sokat fogyott az elmúlt időszakban. 

Augusztus óta nem mutatott magáról fürdőruhás fotót, így még látványosabb a változás, amit a követői is egyből kiszúrtak. Megosztotta őket a felvétel: egyesek irigykedve nézték a vékony vonalait, mások szerint átesett a ló túloldalára.

"Ez mar túlságosan csont és bőr! Most ez a szexi?"

"Hűha, azok a bordák azért durvák" - fogalmaztak a hozzászólók.

Természetesen dicséretek is olvashatóak a bejegyzés melletti kommentszekcióban. Volt, aki káprázatosnak ítélte az üzletasszony fényképét, mások csak annyit írtak rá, hogy bombasztikusan fest.

Köztudott róla, nagyon odafigyel rá, hogy a sport a mindennapjai részét képezze. 2020 júliusában azonban a közösségi oldalán elárulta, nem elég a mozgás, szigorú étrendet is be kell tartani a fittség megőrzése érdekében. Azt is megosztotta anno, milyen módszerrel fogy: akkor Tomán Szabina diétás étrendjével öt nap alatt 66,7-ről 64,35-re csökkent a súlya 175 centis magasságához.

Sarka Kata fürdőruhában

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, milyen dögös fotókat posztolt Sarka Kata januári egzotikus nyaralásáról. Nem csak fürdőruhában láthatod, szexi minikben is megmutatta magát a követőinek.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük