Udvaros Dorottya bakiját benne hagyták A mi kis falukban: ez az esés emlékezetes maradt

Udvaros Dorottya bakija olyan jól sikerült, hogy az alkotók benne hagyták A mi kis falunkban.

udvaros-dorottya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 4-én indult A mi kis faluk hatodik évada. Az elmúlt hétvégén különleges résznek örülhettek a nézők: a sorozat alkotói öt év legjobb bakijait gyűjtötték csokorba.

Ezek közül sok olyat is mutattak, amit eddig még nem láthatott a közönség, és amelyeket a színészek is kommentáltak.

Udvaros Dorottya bakija A mi kis falunkban

Az alkotók szerint a sorozat szereplői közül Udvaros Dorottya az, aki az elmúlt öt évben a legkevesebbet bakizott. Az egyik annyira jól sikerül, hogy végül benne maradt a sorozatban.

Amikor az általa megformált nyugdíjas tanítónő, Kati néni a falu állatorvosával, dr. Rádi Jánossal (Reviczky Gábor) randizott, a jelenet szerint kissé becsiccsentett a pálinkától, amit a késésben lévő dokira várva iszogatott. Épp felállt volna, hogy távozzon, amikor a színésznő keze alól kicsúszott a szék, amire támaszkodott, ő pedig a földön landolt. 

Hogy nem tervezett esés volt, azt az is bizonyítja, hogy Reviczky egy „Ó, hoppá!” kíséretében felpattant, hogy felsegítse kolléganőjét, ő azonban már felállt, és folytatta a jelenetet. A két színész profizmusát bizonyítja, hogy nem estek ki a szerepükből.

Hogy az utána következő nyelvbotlás is baki volt-e, azt nem tudni, de az is zseniálisra sikerült: „Tudod, mit gondolok igazából? Most nagyon meg fogsz lepődni, hogy hogy mondhat ilyet egy pege... pedegó… egy tanárnő! Hogy ott dögöljön meg az a rohadt nyúl, ahol van, mert tönkretette a vacsorámat, az életemet!”

A mi kis falunk színésznői a sorozatban és a valóságban

Tóth Enikő Pajkaszeg Zömbiknéjeként kotnyeles öregasszonyt játszik, de a színházi darabjaiban teljesen más oldalát láthatja a közönség: dögös miniszoknyában, dívaként lejt táncot a Játékszín Menopauza című darabjában. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen másképp fest Tóth Enikő a sorozatban és a színpadon, valamint A mi kis falunk többi színésznőjét is láthatod az általuk alakított figurát játszva, és az életben.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük