Tóth Gabi volt párjára is rátalált a nagy szerelem - Trap kapitány barátnője gyönyörű
Trap kapitányra, vagyis Molnár Tibor úgy érzi, megtalálta a nagy őt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és egykori mentoráltja, az X-Faktorból ismert Trap kapitány közel két évig alkottak egy párt, 2017 áprilisban videóüzenetben tudatták, hogy szakítottak. Molnár Tiborral azóta nagyon közel állnak egymáshoz, a zenésznek az énekesnő férjével is baráti a viszonya, Tóth Verával pedig sokszor együtt lépnek fel. 

Míg Tóth Gabi tavaly októberben férjhez ment Krausz Gáborhoz, december elején pedig megszületett a kislányuk, volt párjára három év után találta csak rá a szerelem. 

Trap kapitány három év után szerelmes

- Elképesztően jó a kapcsolatom Gabival. Változatlanul a lelki társamnak tartom, és a férjével, Gáborral is baráti a viszonyom. Tudom, hogy ez furcsa, de mi szeretetben váltunk el. Egy család vagyunk, ez már így marad. A Tóth Vera Quartett szintén a családom és a baráti társaságom része. Munkán kívül is összejárunk, és segítünk egymásnak - mesélte az énekes a Story magazinnak.  

Most, hogy a THA SHUDRAS újra aktív, kevesebb előadóval tud fellépni, de abban biztos, hogy a kvartett az élete része marad. A zenekar új, Érzés című klipje Valentin-nap jelent meg. 

A magánéletében is változás állt be: eddig is randizgatott, de a párkapcsolatot három évig nem erőltette. Ennyi időbe telt, mire talált valakit, akivel komolyan lehet közös jövőt tervezni. Egy gyönyörű, barna hajú lányba szeretett bele, akit már viszonylag régóta ismer. 

- A zenekar környezetvédelmi akciója során ő segített nekünk megtisztítani a Farkaserdőt. Sokat beszélgettünk, lenyűgöz, milyen különleges a gondolkodása. És nagyon cuki, legszívesebben megzabálnám - mondta a hetilapnak. 

A zenész azt sem bánja, ha néha olyanok, mint a gyerekek: reggelente mesét néznek együtt, estefelé birkóznak és játszanak. 

- Ugyanakkor, amikor hazaérek hajnalban egy koncertről, meleg vacsorával vár. Tökéletes az összhang, és akkor arról még nem beszéltem, hogy a zenekar menedzseléséből is milyen profin kiveszi a részét, rengeteg terhet levesz a vállamról. Soha életemben nem volt még ilyen csajom! - dicsérte Trap kapitány a szerelmét.  

Shane Tusup párja

Shane Tusup 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét. Courtney Brewer San Franciscóban született, sosem úszott versenyszerűen, de 14 évig balettozott. Az edző az édesanyjának köszönhetően ismerte meg, miután hazaköltözött az Egyesült Államokba: Kaliforniában, egy közös barátjuk bortúráján találkoztak.

Ezt is szeretjük