Tóth Vera a kamerák előtt szólt be Tóth Gabinak: kiderült, mennyire jön ki a húgával
Tóth Vera a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában arról is beszélt, mennyire jól jönnek ki a húgával, Tóth Gabival.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában beszélt a sikereiről, és a kudarcairól is beszélt a műsorvezetőnek, emellett a magánélete szeleteibe is betekintést engedett. 

Mesélt arról, hogy volt párja, akivel három évig volt együtt, lelkileg és testileg is bántotta, egyszer egy pofont is lekevert neki, de abba is beavatta a nézőket, hogy milyen a kapcsolata a családtagjaival, így híres húgával, Tóth Gabival is. 

Tóth Vera és Tóth Gabi kapcsolata

Gabival nagyon jóban vagyunk, de olyan, mint egy ketyegő bomba.

- Vigyázni kell, hogy mit mondasz neki. Olyan hiperérzékeny, hogy mindenből önérzeti problémát csinál. De ezt nem negatív értelemben mondom, hanem a szó legpozitívabb értelmében hiperszenzitív. Nem nagyon bírja a kritikát, úgy érzi olyankor, hogy bántják őt - idézi a Ripost Tóth Vera szavait. 

toth-vera
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Hajdú Péter kíváncsi volt, mi történik, ha Tóth Gabi összeveszik valamin a férjével, Krausz Gáborral, és Tóth Vera az utóbbinak ad igazat. A 36 éves énekesnő azt válaszolta, hogy ilyenkor a húga megsértődik.

Azt is bevallotta, hogy a saját magánéleti problémáiról nem beszél senkivel, kizárólag a pszichológusával.

- Én már annyit csalódtam az emberekben, hogy már senkinek nem mondok semmit - indokolta a döntését. 

toth-vera-osszezarva
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Az Összezárva előzeteséből az is kiderül, hogy erre jó oka van, jelenlegi párja, Pauli Zoltán előtt ugyanis egy olyan férfival volt együtt három évig, aki nárcisztikus személyiség volt, durván alázta az énekesnőt, az is megtörtént, hogy megütötte. 

Vastag Csaba és Tamás jóképű testvére

Vastag Csaba és Vastag Tamás a hazai X-Faktor legelső szériájának versenyzői voltak, amit az idősebb testvér, Csaba 2010-ben meg is nyert. Sokan talán nem is tudják, hogy a fivéreknek van még egy fiútestvérük, az informatikusként dolgozó Balázs, aki kettejükkel ellentétben kerüli a rivaldafényt és a nyilvánosságot. 

Ezt is szeretjük