Tóth Vera kétkezi munkára váltott: felszolgáló lett belőle
Párjával közösen vágott új projektbe Tóth Vera.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány következtében rengeteg előadóművész esett el a munkától. Míg egyesek örülnek, hogy most kilépve a fellépések és előadások forgatagából végre pihenhetnek, és a családjukra koncentrálhatnak, addig mások nem várnak a korlátozások feloldására.

Sokan inkább szakmát váltottak, hogy újra bevételi forráshoz jussanak, Tóth Vera is új szerepben jeleskedik.

Tóth Vera felszolgáló lett

Az elsők között vonultak önkéntes karanténba párjával, a gasztroszakember Pauli Zoltánnal. A kezdetekben nagyon derűsen állt a kialakult helyzethez, akkor elmondta, hogy örül a lelassult életnek, és annak, hogy új ihletet kapott a zenéléshez. Azonban már az első hetekben aggódott a megélhetésük miatt. Közel két hónapnyi otthonlét után döntötte el, hogy új fába vágja a fejszéjét szerelme oldalán. Az aranytorkú sztár fogja szervírozni a fogásokat éttermükben.

„Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel az már nagyon nem vicc. Nem várom a csodát, nem számítok mentőcsomagra, támogatásra, mert azt a veszteséget, ami ért minket senki sem tudja, és nem fogja kárpótolni.” - írta az Instagramon.

„Volt “A” “B” tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek, és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján.”

Több híresség váltott szakmát a koronavírus miatt. Vastag Tamás és Balázs Andrea az egészségügyi dolgozók munkáját segíti, előbbi sofőrnek állt, hogy védőfelszereléseket szállítson, míg utóbbi saját kezűleg készít maszkokat otthonában. Zámbó Krisztián sem unatkozik, ő a földművelésben leli örömét manapság.

Tóth Vera hajszínt váltott

Tóth Vera a koronavírus-járvány miatt a pár száz fős lakosú Palkonyán tartózkodik. A hajfestést is otthon oldotta meg, az eredményt pedig az Instagram-oldalán is megmutatta. A 35 éves sztár szerint vörösebb, mint a megszokott világosbarna és sötétszőke árnyalatokban játszó hajszíne, de szerinte nem lett rossz, csak a fodrásza meg ne lássa!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük