Tóth Vera meglepő dolgot vallott be magáról - Erről még senkinek nem beszélt
Tóth Vera Joshi Bharatnak vallott arról, hogy kiégett a zenei életben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat évekig a FEM3 Café című műsoron belül vezette a Joshi, a legjobb barát című szegmenst, ami tavaly decemberben búcsúzott a nézőktől. Nem kellett sokáig nélkülöznünk őt, különleges sorozattal tért vissza YouTube-on: videóinterjúiban arról kérdezi a magyar hírességeket, hogyan élik meg a bezártságot, a bizonytalanságot és azt, hogy nem dolgozhatnak, amíg tart a koronavírus-járvány.

Első vendége Tóth Vera volt, aki párjával, Pauli Zoltánnal közösen Palkonyán vészeli át a világjárvány tombolását. Mint sokan mások, ő is immár három hete önkéntes karanténban éli az életét. Az elején még örült, hogy végre kipihenheti magát, de ahogy telik-múlik az idő, egyre több minden fogalmazódik meg benne.

Tóth Vera vallomása

Az énekesnő olyat is elárult magáról, amit sosem gondoltuk volna: már a karantén előtt kezdett kiégni, mint énekesnő, már egyáltalán nem okozott örömet számára a zenélés. Sokkal szívesebben tevékenykedett szerelmével közös vállalkozásaiban.

- Annyira kiégetem ebben a sok mindenben, amit csináltam. Nem volt kedvem alkotni.

A zene terén elvette a kedvem az, hogy nem azt a zenét akarja játszani a rádió, amit én szívesen énekelek.

Engem megöl, ha olyat kell csinálnom, amihez nincs kedvem, ezért nem gyártottam olyan slágerszámokat, amik nekem nem tetszenek, de a közönségnek meg bejönnek - mondta el a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című műsorban.

tóth-vera
Fotó: YouTube Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal

- Elment a kedvem attól, hogy alkossak. Viszont most, hogy be vagyok zárva, egyre jobban erősödik bennem az, hogy ez hülyeség. Mert fontos, hogy ne a közönségnek akarjak megfelelni, hanem magamnak.

- Fontos, hogy azt, amit csinálok, a szívemből csináljam, ez majd megtalálja a maga közönségét. Azt gondolom, ha zeneszerzőként megfordul benned, hogy amit csinálsz, arra nem kíváncsi senki, az a világ rossz irányba haladását jelzi - vallotta be Joshi Bharatnak.

Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Többen azt kommentelték: ne csodálkozzon, a Nyilas csillagjegyű emberek nagyon erős, akaratos személyiségek. Képes összeállításunkban megnézheted a durcás Hannarózát - vagy azt is, milyen a huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük