Várkonyi Andrea elárulta, Zsidró Tamás mivel vette le a lábáról

Várkonyi Andrea elmesélte, milyen volt ez első randijuk Zsidró Tamással, és mit szeret a férfiban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás január végén árulta el, hogy egy párt alkotnak. Csak a szűkebb környezetük tudta, hogy december végén egymásra találtak, mindenki más a lapokból értesült róla. 

A 45 éves tévés 2018 nyarán, 12 együtt töltött év után költözött el közös lányukkal Bochkor Gábortól. Két évig volt egyedülálló, tavaly nyáron többször gondolt arra, hogy jó lenne újra egy társ. Fél évvel később találtak egymásra a sztárfodrásszal. A Hot! magazinnak elmesélte, az 56 éves férfi mivel vette le a lábáról. 

Várkonyi Andrea és Zsidró első randija

A Life TV műsorvezetője a hetilapnak azt mondta, Zsidróval régóta ismerik egymást, de csak távolabbi ismerősök szintjén, nem tartoztak egymás baráti köréhez. A mesterfodrászt mindig is jó pasinak tartotta, de ennél többre egy ideig nem gondolt. Először chatelni kezdtek, és mivel Zsidró nagyon szimpatikus volt, és megvolt közöttük az összhang, viszonylag gyorsan személyes találkozás követte a levélváltásokat, ami nagyon jól sikerült. 

- Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra - mesélte, majd azt is hozzátette, hogy minden jól alakul közöttük, de egyelőre nem költöztek össze, és még nem is tervezik. 

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás között 11 év a korkülönbség, de a csinos tévés szerint ez egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatukban. Bochkor Gábor is csak egy évvel fiatalabb a sztárfodrásznál. 

- Mindig idősebb barátaim voltak.

Nekem az imponál, ha idősebb a férfi, ha elért már valamit, ha a karrierjében előbbre jár.

Nem gondolom, hogy ez gondot okozhat. Tamással nagyon jó beszélgetni, ismeri a női lelkivilágot, két szóból érti a helyzetet - osztotta meg a lap olvasóival. 

Várkonyi Andrea legszebb ruhái

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé. 

Várkonyi Andreát ritkán látni ilyen dögös, átlátszó ruhában - Képeken a műsorában viselt kreációk

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük