Tóth Gabi luxusórája körül nem csillapodnak a kedélyek: beindult az adok-kapok
Tóth Gabi Rolex órája nagy felháborodást keltett. Fluor Tomi beszólására így reagált az énekesnő.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi luxusórája a napokban nagy port kavart a közösségi médiában. Az Instagram-képein szúrták ki, hogy sokszor viseli ugyanazt a Rolex órát, ezután futótűzként terjedt el a TikTokon az a videó, amelyben Lakatos Zsolt óraszakértő kielemezte a darabot.

Az említett kiegészítő egy Rolex Submariner arany-acél óra, melynek listaára 14 600 euró, a piaci ára pedig pedig több mint 17 000 euró, vagyis a jelenlegi árfolyamon 7 millió forintot ér.

Tóth Gabi luxusórája

Sokaknál mindez azért verte ki a biztosítékot, mert Tóth Gabi az elmúlt időszakban éppen azt hirdette a blogjában, hogy szerény életet él, nem a luxus teszi boldoggá, és meggondolja, mire költi a pénzét, sőt kifejezetten spórol.

@beszeljunkorakrol Milyen órát hord Tóth Gabi? #órák #karóra #hírességekórái #rolex #nekedbe ♬ Top Gun Maverick - •Aydin•

"Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok" - fogalmazott a Család.hu-n.

Fluor Tomi a Twitteren reagált a videóra, egy szarkasztikus gondolattal üzent az énekesnőnek:

"Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben" - fogalmazott a bejegyzésben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kicsivel később Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is megszólalt az óra kapcsán, próbálta viccesen elütni a dolgot. Azzal poénkodott az Insta-sztorijában, hogy:

"Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll."

Ma reggel Tóth Gabi is az Instagramon reagált, szerinte nevetséges, hogy az óráján élcelődnek egyesek.

"Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... a jövő héttől nyugi lesz talán, juhú! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt" - olvasható a sztorijában.

Tóth Gabit nem akarják a Sztárban Sztár leszek!-be

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadába ugyanaz a zsűri tér vissza. A nézők kivételesen örültek volna a cserének, sokan nem akarják Tóth Gabit a produkcióban látni. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük