Tóth Gabi cuki fotót mutatott hajas baba kislányáról - Hannaróza mindjárt egyéves
Tóth Gabi kivételesen posztolt egy cuki fotót kislányáról, de Hannarózát hátulról fotózta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra. Bő egy hét múlva az első születésnapját ünnepelheti. 

Az énekesnő ebből az apropóból posztolt egy képet gyermekéről: a csöppséget hátulról fotózta, a kommentelők pedig ámultak, micsoda hajkoronája van. 

Tóth Gabi kislánya

"Édes kis hajasbaba! Élvezd ki minden pillanatát, amíg ilyen kicsi. Olyan gyorsan megnőnek."

"Micsoda kis cuki haja van!!!"

"Milyen szép sötét lett a haja. Biztos gyönyörű kislány! Minden jót kívánunk!"

 "Kár, hogy nem mutatod meg, annyira kíváncsi vagyok a kis arcára, de megértelek."

A cikk az ajánló után folytatódik

Hannarózát félévesen még láthatták a 32 éves sztár követői, de július elején - sok hazai sztárral együtt - Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is úgy döntöttek, többet nem mutatják meg kislányuk arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték.

"Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken.
Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük.
Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette.
Miért?
Azért, mert gyermekünk a legfontosabb.
Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sokminden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít... Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni" - írta akkor posztjában. 

Magyar sztárok smink nélkül és kifestve

Tóth Gabi júniusban egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen. A kommentelők azt írták, festetlenül is nagyon szép, nincs szüksége festékre. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük