Tóth Dávid két éve engedte el a menyasszonyát: a Nagy Ő jegyessége ezért bomlott fel
Tóth Dávid a TV2 Bachelor - A Nagy Ő című műsorában keresi az igazit, már évek óta készen áll a családalapításra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tengerentúlon a The Bachelor, azaz A Nagy Ő számít az egyik legnézettebb realitynek. A formátum 2002-ben kezdte hódító útját, és 2021-ben már a 26. évadánál tart. 

A magyar közönségnek nem kellett sokat várnia a párkereső show-ra, egy évvel az amerikai premier után hozzánk is megérkezett Nagy Sándorral a főszerepben. A produkció, amely a szerelemről szól, a 2000-es években három szezont élt meg: 2004-ben Molnár Anikó kegyeit keresték a versenybe szálló férfiak, az év őszén pedig Gyursánszky Gábor olimpia bajnok kenus szívét igyekezték meghódítani a hölgyek.

Tóth Dávid volt menyasszonya

17 év kihagyás után a TV2 ismét műsorára tűzte a produkciót, a Bachelor - A Nagy Ő ma, 2021. december 5-én startol el a csatornán. A rózsaosztó szerepe ezúttal Tóth Dávidé, akit a tévénézők a Dancing with the Starsban zártak a szívükbe.

tóth dávid nagy ő
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

A 36 éves kajakozó számára eleinte furcsa volt, hogy nem neki kell hódítania, hanem érte küzd 21 gyönyörű nő, végül megbarátkozott a nem mindennapi helyzettel. A legjobbkor kérték fel a műsorra, ugyanis mostanra sikerült teljesen túltennie magát az előző kapcsolatán.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Két év kellett, hogy jól legyek. Ez alatt volt olyan időszakom, amikor a magányt választottam, de aztán elkezdtem randizgatni - mesélte a Story magazinnak.

Nem véletlen, hogy ilyen sok időbe telt elengednie a múltat, korábbi párjával már az esküvőre készültek, megvolt az eljegyzés is, amikor végül úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják.

tóth dávid 3
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

- Házasodni akartam, és gyereket vállalni, de mára azt gondolom: jó, hogy mindez nem történt meg, és felbomlott a jegyességem. Máshogy gondoltuk a dolgokat az akkori párommal. De nem volt semmilyen veszekedés, ajtócsapkodás, szépen váltunk el.

Noszály Sándor párja, Orsi

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű bikiniben Noszály Sándor kedvese, valamint további közös képeken mutatjuk meg a szerelmeseket.

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük