Noszály Sándor lánya 18 éves lett: Szonja gyönyörű nővé vált az évek során
Noszály Sándor már egy nagykorú lány büszke édesapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándort, a '80-as és '90-es évek teniszsztárját világszerte ismerik, 2003-ban a Nagy Ő című párkereső műsorban is sok női rajongót szerzett magának, ahogy tavaly ősszel a TV2 Dancing whit the Stars című táncos show-ban is. 

A sportsikereiről sokat tudunk, ám a magánéletéről csak keveset. Sokan talán arról sem hallottak, hogy van egy lánya. 

Noszály Sándor lánya 18 éves lett

Szonja nemrég lett nagykorú, büszke édesapja 2021. április 14-én a közösségi oldalán is felköszöntötte egy montázzsal, amint jól látható, hogyan lett a cuki kislányból gyönyörű nő. 

Lányával akkor is szoros volt a kapcsolata, amikor tíz évig az Amerikai Egyesült Államokban élt. A tavalyi világjárvány az ő életén is sokat változtatott: 2019-ben jött haza, aztán már itt is maradt, felszámolta az amerikai albérletét és a kinti életét. 

- Van itthon millió barátom is, tökéletesen helyesnek érzem a döntésemet. Élvezem, hogy visszatértem a gyökereimhez, többet találkozhatok a kislányommal, Szonjával is - mondta tavaly ősszel a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Először a járvány miatt alakult így, aztán elvállata a Dancing whit the Starsban való szereplést, lett egy jól működő párkapcsolata: Orsi egy ikerpár és egy kisfiú édesanyja, akikkel Noszály Sándor is jól kijön. 

Itthon edzőként is tevékenykedhet, segítheti a magyar teniszválogatottat. Döntésének egyik fő pozitívuma az is, hogy több időt tölthet személyesen a lányával. 

- Kilencéves volt, amikor megtanítottam teniszezni, de határozottan megmondta, hogy nem akar versenyző lenni. Én pedig nem szerettem volna semmit ráerőltetni. Ambiciózus, kitartó lány, akinek pont olyanok az életről való elképzelései, az értékrendje, ahogy szerettem volna - mesélte Szonjáról 2021 februárjában a Blikknek

Ákos és lányai

Márton 1998-ban született, majd érkeztek a húgai, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben. Összeállításunkban megnézheted Ákos ritkán látott gyermekeit: a két nagyobbik lány nagyon szép tinédzser lett, márciusban ünnepelték a születésnapjukat.

Ezt is szeretjük