Hajós András ritkán látott lánya már 22 éves: Aliz gyönyörű sportoló
Hajós András lánya nemcsak szépségével, hanem sporttehetségével is kitűnik.

hajos-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajós András műsorvezetőként, humoristaként és zenészként is ismert. Gyerekei is kipróbálták magukat egy-egy hangszeren, Aliz gitározott és zongorázott, Artúr dobolt, de 9-11 éves korukban eldöntötték, hogy sportolók lesznek.

Hajós örült is neki, hogy más utat választottak, mint ő, mert így senki nem sütheti rájuk a bélyeget, hogy az apjuk révén értek el sikereket, hisz az élsportban csak az számít, amit az ember maga ért el egyéniben vagy csapatversenyben.

Hajós András lánya, Aliz

Hajós Aliz junior magyar bajnok lett az UTE-vel, a Vasassal kupagyőztes, és teremröplabda-játékosként a Bajnokok Ligájában is játszott, mesélte a büszke apa a Story magazin tavaszi különszámában. 

Apaként nehéz volt látnia, lánya hogyan küzd másfél évig a térdszalagszakadása, majd annak elfertőződése után, ami majdnem véget vetett a karrierjének. 

- Végignéztem minden nehézséget, amik engem már megtörtek volna, de ő küzdött. Felemelő volt a saját lányomat keményebbnek látni önmagamnál. Ekkor nyugodtam meg, hogy készen áll az életre - mesélte Hajós András a lapnak. 

Hajós Aliz hálás, és szerencsésnek érzi magát, amiért a családja mindenben támogatja, nélkülük nem tartana ott, ahol. Az édesapjával szoros a kapcsolata, a röplabdától az iskolán át a fiúkig mindenről tud vele beszélgetni, és tudja, ha hajnali háromkor hívná, akkor is kiönthetné neki a lelkét. 

- Megbízom benne, igazi támasz. Mindig jó tanácsokat ad, felvidít, együtt mindent megoldunk. Figyelmes, ismer, és sok időt fordít arra, hogy megértse, mi van a lelkemben. Érezhető, hogy mi, a gyerekei vagyunk a legfontosabbak számára a világon, ezért tényleg bármiben tud segíteni nekünk - árulta el édesapjáról a fiatal és gyönyörű sportolónő. 

Kiss Gergely lánya, Viktória

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk számára a sportsikerei mellett ugyanilyen fontos az is, hogy háromszoros édesapa. Felesége, Valkai Anna szintén vízilabdázott. Három gyermekük született, Viktória 2003-ban, Patrícia 2006-ban, majd Olívia 2016 őszén. 

Ezt is szeretjük