Stohl András középső lánya 24 éves lett: együtt fotózkodott Rebekával és volt felségével
Stohl András és volt felesége együtt ünnepelték meg lányuk születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl Andrásék helyzete különleges, hiszen többszörösen összetett mozaikcsaládot alkotnak kedvesével és gyermekeivel. Mint ahogy egy kirakósban minden darabnak megvan a maga helye, úgy szerettei közt is tökéletes egység uralkodik.

A színész büszke négygyermekes apukának mondhatja magát. Volt párja, Ancsika és első felesége is két-két gyermekkel ajándékozta meg. Tordai Évát 1992-ben vezette oltár elé, és egészen 2003-ig alkottak egy párt. Házasságukból két lányuk született, a 28 éves Luca, aki édesapja után a műsorvezetésben találta meg az útját - a Dancind with the Stars című produkcióban láthattuk is őket együtt -, valamint Rebeka, aki 2021. január 5-én töltötte be 24. életévét.

Stohl András lányával és volt feleségével fotózkodott

Édesapja egy gyönyörű fotóval, valamint megindító sorokkal köszöntötte a jeles napon. Posztjában leírta, mennyire büszke rá, és azt kívánta neki, hogy minden álma váljon valóra. Ám az ünneplés itt korántsem ért véget, személyesen is meghúzta lánya fülét. Az eseményről nem hiányozhatott a gyönyörű szülinapi torta sem, valamint a sztár volt felesége, Éva is tiszteletét tette, akivel még egy közös fotóra is összeálltak az Instagramra.

"Egy héttel ezelőtt volt Rebus születésnapja. Sokáig gondolkoztam ezen a képen, hogy megosszam-e. De igen, büszke vagyok rá. Nem csak a gyerekeimre, hanem arra, hogy milyen család vagyunk. A képen Éva, Rebeka édesanyja, azaz a volt feleségem is látható, és nem csak a kép miatt teszünk úgy, mintha jól éreznénk magunkat egymás társaságában!

Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választottuk. Éva az esküvőnkön is ott volt, és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk, és sokat járunk össze, nem csak ünnepekkor, hanem egész évben. Külön öröm számomra, hogy Éva és Vica nagyon jó viszonyt ápolnak. A mozaik családot is könnyű összetartani, ha annak minden tagja elfogadó és szeretetteljes. Szerencsére nálunk ezzel nincsen gond" - árulta el a felvétel melletti leírásban.

Az 53 éves színész és felesége 2020 decemberében a Story magazinnak is kifejtették, mennyire felhőtlen a viszony az egész família minden tagjával. Vica a párja összes gyermekével kapcsolatuk kezdeti szakaszában megtalálta a közös hangot.

- Szerető, támogató, elfogadó család ez. Már öt éve is így volt, az idő múlásával pedig egyre bensőségesebbé válik a kapcsolatom a gyerekekkel. Mély, baráti a viszony Luca, Rebeka és köztem. Mindent őszintén meg tudunk osztani egymással, ami boldoggá, vagy épp szomorúvá tesz minket, és simán küldözgetünk egymásnak vicces üzeneteket is a közös sms-csoportunkban - mesélte Vica.

Stohl András és Vica szerelmes fotói

Stohl András és csinos kedvese öt esztendő után mondták ki a boldogító igent, és azóta is a lehető legharmonikusabb mozaikcsaládként élik a hétköznapjaikat. Összeállításunkban mutatjuk, milyen szép párt alkot Stohl András és felesége, Vica.

Ezt is szeretjük