Tóth Andi combvillantós bőrszerkóban: ilyen dögös volt a Sztárban Sztár első adásában

Tóth Andi első zsűrizését emlékezetessé tette a szexi szerkó. Nem csak a lábait, a dekoltázsát is hangsúlyozta.

tóth-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 19-én elstartolt a Sztárban Sztár 9. évada. Most először láthattuk a megújult, öttagú zsűrit: az idei szezonban Tóth Andival és Marics Petivel egészült ki az ítészek csapata. Előbbi tett róla, hogy emlékezetes legyen a belépője, szuperdögös ruhában vonult be a stúdióba.

Az énekesnő neve az elmúlt években összefonódott a szexi megjelenéssel. Amikor kiderült, idén ő is a zsűripult mögött fog ülni, szinte garantálható volt, hogy jó pár lenge és bevállalós szettet láthatunk majd tőle.

Tóth Andi ruhája a Sztárban Sztárban

Ez a feltételezés már az első élő show-ban beigazolódott: egy ultranőies, combvillantós bőrszerkót viselt. Szoknyájának csak az egyik oldala ért a földig, a másik combtőtől lefelé fedetlenül hagyta a lábát.

EVA 7628
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A felsőrészre sem illett a visszafogott jelző, a váll nélküli top szexi dekoltázsát hangsúlyozta. A kiegészítőket viszont nem vitte túlzásba: pántos szandál és néhány gyűrű tette teljessé az outfitet.

EVA 7642
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az összeállítást az a Kiss Márk álmodta meg, aki Köllő Babett ruhatáráért felelt a Sztárban Sztár leszek! évadaiban. Ha a további adásokban is ő marad Tóth Andi stylistja - a színésznő viseleteiből kiindulva - számíthatunk néhány extravagáns és akár polgárpukkasztó darabra is.

Tóth Andi smink nélkül

Tóth Andi imádja a dögös ruhákat és az erőteljes sminket is, ahogy dús hajkoronája ápolására is nagy gondot fordít. Ugyanakkor vállalja a természetes arcát is: az Instagram-oldalán megmutatta, hogyan néz ki, amikor reggel felkel az ágyból. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük