Tóth Andi és Szabó Ádám sajtótájékoztatón reagált a szakításukról szóló hírekre
Tóth Andi és Szabó Ádám a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján először szólaltak meg a szakításukkal kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma délelőtt kiderült, ki az a 12 sztár, akik az augusztus 30-án induló Sztárban Sztár hetedik évadában versenyeznek egymással. Köztük van Tóth Andi és Szabó Ádám is, ami már csak azért is érdekes, mert az elmúlt hetekben a két sztár szakításáról olvashattunk. 

Az énekesnő és a zenész-énekes a TV2 műsorának sajtótájékoztatóján reagált a különválásukról szóló hírekre. 

Tóth Andi és Szabó Ádám szakítása

A két sztár a TV2 2018 áprilisában indult, A Nagy Duett című műsorában is egymás ellen versenyzett: Tóth Andi Rippel Feri, Szabó Ádám Keveházi Krisztina párja volt. Az énekesnő csak a munkára kívánt koncentrálni, de a 28 éves zenész olyan kitartóan ostromolta két hónapon keresztül, hogy végül sikerült meghódítania a 2014-es X-Faktor győztesét. 

Tóth Andi és Szabó Ádám a 2019-es Glamour-gálán.
Tóth Andi és Szabó Ádám a 2019-es Glamour-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Fél év után összeköltöztek, és előfordultak közöttük hangos viták, tányér is tört, többször szakítottak, de aztán kibékültek. Augusztus elején aztán sok rajongónak feltűnt, hogy Tóth Andi közösségi oldaláról eltűntek a közös fotók, és Szabó Ádám oldalán még megvannak, de április óta nem tett ki közös képet. A zenész augusztus elején Palácsik Lilla és Visváder Tamás babaváró bulijára is a 21 éves szépség nélkül érkezett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Június közepén egy barát azt nyilatkozta a Blikknek, az énekesnő júniusban, két hónappal ezelőtt költözött el abból a külön kis házrészből, ahol Szabó Ádám családjánál laktak, az érintettek eddig azonban nem reagáltak a szakításukról szóló hírekre. A Sztárban Sztár ma délelőtti sajtótájékoztatóján hivatalosan is megerősítették, hogy szakítottak. 

- Vastag Csabi régi cimborám, és ott van Andi, akivel sajnos már nem vagyunk együtt... izgalmas lesz vele versenyezni, ez egy másik szituáció lesz. Profi módon kezeljük majd, nem fogunk szemétkedni egymással. Ő egy igazán jó énekes, egyedülálló tehetsége van – mondta Szabó Ádám az Origónak.

Tóth Andi is azt mondta, hogy éretten fogják kezelni a helyzetet, és elárulta, még együtt voltak, amikor megkeresték őket a felkéréssel. 

A Sztárban Sztár 12 versenyzője

Képes összeállításunkban megnézheted, Tóth Andi és Szabó Ádám mellett kik szerepelnek a Sztárban Sztár 2020-as szériájában. 

Ezt is szeretjük