Fluor Tomi és párja szakítottak - A zenész az Instagramon tudatta, miért

Fluor Tomi az Instagramon jelentette be, hogy szakítottak Mesivel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi az Instagram-oldalán tudatta nem sokkal ezelőtt, hogy Mesivel véget ért a szerelem, szakítottak, már nem alkotnak egy párt, de továbbra is fontosak egymásnak. 

Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának tavalyi adásában ismerte meg őket az ország, ahol friss szerelmesekként egészen a harmadik helyig meneteltek.  

Másfél év után szakítottak

A zenész és az énekesnő-dalszerző tavaly Valentin-napon jöttek össze. Hét évvel ezelőtt, a Comet-díj-átadón találkoztak először, Sarkadi-Szabó Emese 2013-ban feltűnt a Rakpart klipjében is, de szerepet kapott a tavaly tavasszal megjelent Ittalvós videójában is. Fluor 2019 januárjában jött rá, hogy többet érez a lány iránt, február 14-én össze is jöttek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár "informátorai" rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért. Nem tűnünk el egymás életéből, a történetünk folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros. Ha kell, ezután is kimentem a szakadék szélén lógó autóból ezt a csoda nőt és viszem végig a hátamon a rakpartra odáig, ahonnan a klipben 6 éve kiemelte a most már karunkra került palackot. Ebben Mesiről volt egy fotó, ami azóta kifakult, de ez a tetoválás talán nem fog. Szerettem volna, hogy ne csak belém, hanem rám is égjen ez a sok szép, ez a sokféle szép, amit együtt megéltünk ebben az intenzív, elvarázsolt, hihetetlen és életre szóló élményekkel teli másfél évben. Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen. Köszönettel és hálával tartozom azért, amit együtt megélhettünk, egy csoda volt! Nektek is köszönjük a sok aggódást, támogatást, a szép szavakat, a drukkolást, mindent! Fogtok még minket látni együtt, de a szerelmes filmünkben úgy tökéletes a happy end, ha tényleg vége ebben a formában. Aztán folytatjuk a következő résszel egy másfajta történetben. Addig is vár minket a happy end utáni nap, amit nem szokás megmutatni, pláne nem szeretnénk, szóval köszönet előre is a sajtónak és nektek is, ha egyelőre kíméletesek lesztek velünk és nem árasztotok el minket a kérdésekkel. Néha kicsit bele kell halni, hogy később mindenkinek a legjobb legyen. Három pötty a levélen és pontpontpont... Találkozunk még!

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjének harmadik évadába tavaly úgy vágtak vele, hogy ők voltak azok, akik a legkevesebb ideje, mindössze fél éve alkottak egy párt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok szép és intenzív emléket gyűjtöttek együtt másfél év alatt, és a 32 éves sztár azt írta, reméli, a szerelem után is van élet. Az biztos, hogy nem tűnnek el egymás életéből, de a kapcsolatuk átalakul. 

Istenes Bence és Csobot Adél otthona

A sztárpár két kisfiával, Nátánnal és Ádinnal Münchenben él, két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük