Hódi Pamela vőlegénye is megszólalt a szakítás után: "Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk"
Hódi Pamela után a vőlegénye is megszólalt a szakításról: tömör és rövid posztot tett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május elején kapott szárnyra a pletyka, hogy Hódi Pamela és vőlegénye szakítottak, Tóth Bence el is költözött a közös otthonból. A szőke szépség tegnap a Hot! magazinban szólalt meg először és utoljára, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. 

Azt mondta, valóban igaz, hogy három héttel ezelőtt felbontották a jegyességüket. A döntésben nem játszott szerepet harmadik fél, az, hogy a kapcsolat tönkrement, kettejükön múlott. Két és fél boldog év után, nem sokkal az új, közös otthonba költözés után az önkéntes karanténban eltöltött másfél hónap alatt derült ki, hogy sok mindent másként látnak. 

Hódi Pamela és Tóth Bence szakításának oka

Hódi Pamela azt mondta a lapnak, hogy Bencének a haverok fontosabbak lettek, mint ő és Nati, úgy érezte, Bence nem találja a barátok és a magánélet között az egyensúlyt, nem áll készen a házasságra. Egy nagyobb veszekedés után ő kérte arra a férfit, hogy menjen el két napra, hogy kitisztuljon a fejük. Miután visszament, megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na milyen lett?😍😍😍

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

- Utólag már úgy látom, még ha Bence nem is ért egyet, hogy ha egy koronavírust nem vészeltünk át, akkor a későbbiekben egy igazán komoly krízist sem élt volna túl a házasságunk, legyen szó akár betegségről, akár egyéb, komoly gondról. Ha ebből a szempontból nézem, akkor megúsztam egy válást - nyilatkozta a 31 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tóth Bence az Instagram-oldalán annyit írt, hogy tisztelettel és szeretettel váltak el egymástól. Nehéz ez az időszak számára, így nem szeretne a témáról beszélni. 

"Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk, és ha úgy gondolja, hogy ez egy lecke számunkra, akkor megtanuljuk, és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat. ehhez pedig nyugalomra van szükségünk" - írta.

A Just Clear Award Gála sztárpárjai

Hódi Pamela és Tóth Bence február közepén még szerelmesen turbékoltak a Just Clear Award Gálán. A focista büszkén ölelte Az év legfittebb influenszere díjat nyert menyasszonyát, aki egy testhezálló, fekete estélyiben mutatta meg, milyen irigylésre méltó az alakja. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait.  

Ezt is szeretjük