Hódi Pamela a szakításról: "Hogy tönkrement a kapcsolatunk, az kettőnkön múlt"
Hódi Pamela most először szólalt meg a szakításról vőlegényével, Tóth Bencével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela márciusban még arról beszélt, hogy a világjárvány miatt kénytelenek elhalasztani nyárra tervezett esküvőjüket és a nász után tervezett gyermekáldást, ugyanakkor nem esnek kétségbe, mert Tóth Bencével és lányával, Natival már így is úgy élnek, mint egy boldog család. 

Ezért is volt meglepő, hogy május elején az a pletyka kelt szárnyra, hogy a focista elköltözött a közös, új otthonukból. 

Hódi Pamela először beszélt a szakításról

Hódi Pamela most először döntött úgy, hogy a Hot! magazinnak elmondja az igazságot. Elárulta, három héttel ezelőtt felbontották a jegyességüket. 

Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút.

Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azért is nehéz volt a történteket feldolgoznia, mert az elmúlt két és fél évük nagyon boldog volt, mindketten úgy érezték, megtalálták a másik felüket, Bence nagyon jól kijött Hódi Pamela Berki Krisztiántól született kislányával, Natival is, így amikor a férfi megkérte a kezét, örömmel mondott igent, és kezdték szervezni az esküvőjüket. 

Két hónapja az Instagram-sztár albérletéből egy közös otthonba költöztek, ahol négyen is elférnének, aztán kitört a világjárvány, és a négy fal közé szorultak, az összezártság pedig felszínre hozott nézetkülönbségeket. Másfél hónap alatt olyan problémák alakultak ki, amiket nem tudtak megoldani. 

Hangsúlyozta, hogy bár Bence nem ért vele egyet, ő úgy érzi, hogy a férfi nem áll készen a házasságra, és talán túl sok számára, hogy Hódi Pamela dolgozik, neveli a gyermekét, vezeti a háztartást, és minden gondot megold. 

- Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami bár borzasztóan rosszul esett, felnyitotta a szemem. Úgy gondolom, hogy a barátok és a párkapcsolat között meg kell találni az egészséges egyensúlyt.

Szeretném leszögezni, hogy egyikünk sem lépett félre. Hogy tönkrement a kapcsolatunk, az kettőnkön múlt. 

Megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült. Az egyik nagyobb veszekedésénél a 31 éves sztár megkérte a párját, pár napra menjen el otthonról, hogy mindkettejüknek kitisztulhasson a feje. A férfi két nap után hazament, de mindketten érezték, hogy már semmi sem lesz a régi. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nő▪️Erő▪️Jövő▪️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

- Utólag már úgy látom, még ha Bence nem is ért egyet, hogy

ha egy koronavírust nem vészeltünk át, akkor a későbbiekben egy igazán komoly krízist sem élt volna túl a házasságunk,

legyen szó akár betegségről, akár egyéb, komoly gondról. Ha ebből a szempontból nézem, akkor megúsztam egy válást - vallotta be.  

Hódi Pamela azt mondta, úgy érzi, odaadta a szívét, a lelkét, végül mégis egyedül maradt, de az elválás kulturáltan történt, és szívből kívánja Bencének, hogy boldog legyen. Abban is hisz, hogy az esküvő, amiről kislány kora óta álmodozik, egyszer megvalósul. 

Magyar sztárok smink nélkül

Hódi Pamela megmutatta az Instagram-oldalán, hogyan néz ki, ha egyáltalán nem hord sminket. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a hazai hírességek, ha nincsenek kifestve. Hódi Pamela mellett láthatod Sarka Katát, Liptai Claudiát vagy éppen Vasvári Vivient smink nélkül.

Ezt is szeretjük