Miló Viki munka nélkül maradt, és a párjával is szakítottak - A szexi bokszoló nehéz időszakon van túl
Miló Viki padlóra került a karanténban, de ma már újra boldog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Viki világbajnok bokszoló nehéz időszakon van túl: a karantén előtt felélte tartalékait, és hónapokra bevételi forrás nélkül maradt, emellett a párkapcsolata is tönkrement, párjával szakítottak. 

A 42 éves sztárt lelkileg is megviselték az elmúlt hónapok, de a Story magazinnak azt mesélte, végül megerősödve jött ki a hullámvölgyből.

Miló Viki pár és munka nélkül maradt

A világjárvány kirobbanása előtt külföldön tartózkodott a kutyáival egy világversenyen. Felélte a tartalékait, amikor a koronavírus-járvány kirobbant, így a profi sporttól visszavonult bokszoló anyagilag padlóra került, amikor a karantén miatt nem tudott edzéseket tartani. Jelentkezett postásnak, de azzal utasították vissza, hogy túlképzett. Fél év után a párkapcsolata is tönkrement. Magányosnak érezte magát, de eldöntötte, hogy kilábal a gödörből. 

milo-viki
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Sosem voltam kibékülve magammal: nehéz volt elfogadnom, hogy lezárult az a korszak, amikor tapsoltak és szurkoltak nekem, aztán már csak dolgoztam, mint egy robot. A tanítványaim céljai vették át a helyet, úgy éreztem, Miló Viki megszűnt létezni. Hiányzott, hogy magammal is foglalkozzam, ezért elkezdtem odafigyelni és kihasználni, hogy végre van magamra időm - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A bezártság arra jó volt, hogy belássa, az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Sokat dolgozott a személyiségén, megszerette magát. Korábban mindig aggódott a jövő miatt, de most már a mának él, és megtanult örülni az apró dolgoknak is. 

Az önbizalmának az is jót tett, hogy a rendszeres futásnak köszönhetően öt kilót fogyott. Belerázódott az online edzések óraadásába, és pár hete kutyás cikkeket és videókat is készít. Mások is észrevették, milyen boldog és kiegyensúlyozott, ő pedig úgy érzi, nyitott egy új kapcsolatra. 

- Az anyaságot már elengedtem, 42 éves leszek, már ismernem kellene a párom, akivel gyermeket vállalunk. A kutyáim a gyerekeim. Ennek ellenére nyitott vagyok egy új kapcsolatra, ha jön egy olyan férfi, mindent felülírhat - vallotta be. 

Szávay Ágnes egykor és most

Szávay Ágnes a kétezres évek teniszcsillaga volt. Nagyon fiatalon, mindössze 24 évesen vonult vissza a profi sportolói életből hét évvel ezelőtt. Akkor fizikai fájdalmai miatt kényszerült arra, hogy abbahagyja a teniszt. 

Ezt is szeretjük