Miló Viki munka nélkül maradt, és a párjával is szakítottak - A szexi bokszoló nehéz időszakon van túl

Miló Viki padlóra került a karanténban, de ma már újra boldog.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miló Viki világbajnok bokszoló nehéz időszakon van túl: a karantén előtt felélte tartalékait, és hónapokra bevételi forrás nélkül maradt, emellett a párkapcsolata is tönkrement, párjával szakítottak. 

A 42 éves sztárt lelkileg is megviselték az elmúlt hónapok, de a Story magazinnak azt mesélte, végül megerősödve jött ki a hullámvölgyből.

Miló Viki pár és munka nélkül maradt

A világjárvány kirobbanása előtt külföldön tartózkodott a kutyáival egy világversenyen. Felélte a tartalékait, amikor a koronavírus-járvány kirobbant, így a profi sporttól visszavonult bokszoló anyagilag padlóra került, amikor a karantén miatt nem tudott edzéseket tartani. Jelentkezett postásnak, de azzal utasították vissza, hogy túlképzett. Fél év után a párkapcsolata is tönkrement. Magányosnak érezte magát, de eldöntötte, hogy kilábal a gödörből. 

milo-viki
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Sosem voltam kibékülve magammal: nehéz volt elfogadnom, hogy lezárult az a korszak, amikor tapsoltak és szurkoltak nekem, aztán már csak dolgoztam, mint egy robot. A tanítványaim céljai vették át a helyet, úgy éreztem, Miló Viki megszűnt létezni. Hiányzott, hogy magammal is foglalkozzam, ezért elkezdtem odafigyelni és kihasználni, hogy végre van magamra időm - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A bezártság arra jó volt, hogy belássa, az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Sokat dolgozott a személyiségén, megszerette magát. Korábban mindig aggódott a jövő miatt, de most már a mának él, és megtanult örülni az apró dolgoknak is. 

Az önbizalmának az is jót tett, hogy a rendszeres futásnak köszönhetően öt kilót fogyott. Belerázódott az online edzések óraadásába, és pár hete kutyás cikkeket és videókat is készít. Mások is észrevették, milyen boldog és kiegyensúlyozott, ő pedig úgy érzi, nyitott egy új kapcsolatra. 

- Az anyaságot már elengedtem, 42 éves leszek, már ismernem kellene a párom, akivel gyermeket vállalunk. A kutyáim a gyerekeim. Ennek ellenére nyitott vagyok egy új kapcsolatra, ha jön egy olyan férfi, mindent felülírhat - vallotta be. 

Szávay Ágnes egykor és most

Szávay Ágnes a kétezres évek teniszcsillaga volt. Nagyon fiatalon, mindössze 24 évesen vonult vissza a profi sportolói életből hét évvel ezelőtt. Akkor fizikai fájdalmai miatt kényszerült arra, hogy abbahagyja a teniszt. 

Szávay Ágnes 7 éve vonult vissza - A világhírű teniszező azóta nagyon megváltozott

Szávay Ágnes a kétezres évek teniszcsillaga volt, ennyi változott az elmúlt években.

Elolvasom
Ezt is szeretjük