Nádai Anikó ezért szakított – Először beszélt arról, hogy újra egyedülálló lett
Nádai Anikó szakított párjával, Gergővel, akivel más irányba tartott az életük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó 2010-ben a Való Világ negyedik évadában VV Anikó néven lett ismert. A következő évben már Való Világ 5 háttérműsorának és az Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow háttérműsorának lett a műsorvezetője.

2013 és 2015 között az Éjjel-nappal Budapest című realitysorozatban szerepelt, kisfia születése után 2016-ban a Farm műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre, amit Való Világ 8., majd 9. évada, illetve saját talkshow-műsora, az Anikó #show követett.

Nádai Anikó és párja szakítottak

A nézőket tíz éve természetesen nemcsak Nádai Anikó tévészereplései érdeklik, hanem a magánélete is. A műsorvezető 2017 januárjában közleményben tudatta, hogy kisfia, a 2015 augusztusában született Patrik édesapjával öt év után különváltak útjaik. Ezt követően pár hónapig egy párt alkotott Aurélióval, ezt követően civil párja volt.

nadai-aniko
Fotó: RTL Klub

Gergővel márciusban ünnepelték a második évfordulójukat, és tavaly nyáron költöztek össze. A férfival, akinek egy kislánya van, nemrég szakítottak, mert mindketten úgy érezték, más irányba tart az életük.

- Elfoglaltak voltunk mindketten, és végül így alakult, erről nem is mondanék többet, a lényeg, hogy előre kell nézni, és ebben a jelenlegi helyzetben, ami mindenkit érint, egyébként is inkább egymásra figyelünk a fiammal és az anyukámmal – mondta a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 31 éves sztár életében nem a szakítás az egyetlen változás. Március elején derült ki, hogy Miller Dáviddal együtt az RTL Klub Reggeli egyik új műsorvezetője lett, egy adás után azonban önkéntes karanténba vonult, ugyanis édesanyja odaköltözött hozzá és Patrikhoz. Az utóbbi hónapokban egészségügyi problémái voltak, így Nádai Anikó úgy látta a legjobbnak, ha velük lakik, a kereskedelmi csatorna vezetői pedig támogatták döntésében, hogy amíg tart a kijárási korlátozás, nem szeretne kimozdulni, mert nem szeretné veszélyeztetni az anyukáját.

Most minden idejét az édesanyjával és a kisfiával tölti, akivel egy menhelyről örökbefogadott kiskutyát is nevelgetnek.

- Eddig is sokat foglalkoztam a fiammal, de a jelenlegi helyzet még inkább rákényszerít, amit, bevallom, egyáltalán nem bánok. Legalább együtt van a család, az elmúlt hónapok nehézségei után most ezt próbálom értékelni a leginkább – árulta el a hetilapnak.

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül és kifestve

Csobot Adél azóta, hogy ismertté vált a 2012-es X-Faktorban, számtalan szórakoztató műsorban és gálán vagy díjátadón szerepelt. Ilyenkor tökéletes sminkben, frizurával és csinos ruhákban áll a kamerák elé. A hétköznapokon a kétgyerekes anyuka nem festi magát, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki az RTL Klub női sztárjai smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük