Fésűs Nelly dögös bőrszerkóban ment a premierre – Férje le se vette róla a kezét

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a Seveled díszbemutatóján turbékoltak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos olyanok, mint a borsó meg a héja. Az RTL Klub nézői láthatták, hogy amilyen hamar össze tudnak veszni, olyan hamar kis is békülnek.

A Nyerő Párosban hajszál híján maradtak le az első helyről Istenes Bence és Csobot Adél párosával szemben, de ez nem szegte kedvüket, élvezték a sztárpáros vetélkedőt.

A Seveled premierjén is turbékoltak

A színésznő és az üzletember kilenc éve vannak együtt, Fésűs Nelly előző kapcsolatából született lányán, a 16 éves Csengén kívül együtt nevelik közös lányukat, az ötéves Elza Zorkát. 2018 őszén titokban össze is házasodtak. 

fesus-nelly-vajto-lajos
Fotó: Femina/Csabai Kristóf, InterCom

A 48 éves sztár a műsorban is elmondta, hogy Vajtó Lajos mellett érzi magát igazi nőnek. Bárki láthatja, hogy a férfi mellett sugárzik a boldogságtól. Ugyanez a férfiról is elmondható: a Seveled című új magyar romantikus vígjáték premierjén büszkén állt a vörös szőnyegre felesége mellé. Nemcsak ölelkeztek, csókot is váltottak.

Fésűs Nelly nagyon dögös volt a bőrnadrágban és a bőrkabátban, férje pedig hozzáöltözött. 

Fésűs Nelly gyönyörű tinilánya

Fésűs Nelly nagyobbik lánya, a 16 éves Horváth Csenge nagyon sokban hasonlít édesanyjára. Szépségben és habitusban is egyaránt a színésznőre ütött. A hangjuk is nagyon hasonló, volt már olyan, hogy össze is keverték őket a telefonban.

Ezt is szeretjük