A várandós Tenki Réka és Csányi Sándor volt a premier legszebb sztárpárja

Képeken a Seveled című vígjáték premierjének sztárpárjai.

tenki-reka-csanyi-sandor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes kiváló magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába. A Seveled 2019. december 5-től látható a hazai mozikban.

A főszerepet Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli játssza, a mellékszerepekben pedig olyan kiváló színészek brillíroznak, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Mészáros Máté, Rezes Judit, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit, Fekete Ernő és Mátray László.

A Seveled történetének középpontjában Gergő (Mészáros Béla) áll, akinek súlyos szívbeteg édesanyja, Emma néni (Básti Juli) halálos ágyán csak egy dologra vágyik: egy unokára. Hogy boldoggá tegye a mama utolsó óráit, Gergő beviszi hozzá az exsztriptíztáncos, öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, hogy a lány az ő gyerekét hordja a szíve alatt. A történet akkor kezd bonyolódni, amikor az anyuka hirtelen gyógyulni kezd, a fiataloknak pedig tovább kell játszaniuk a szerelmespárt.

Tenki Réka és Csányi Sándor tíz éve egy pár

Érdekesség, hogy Tenki Rékát és Csányi Sándort Orosz Dénes tíz évvel ezelőtt készült filmje, a Poligamy hozta össze. A két színész azóta összeházasodott, született egy kislányuk, Luca, aki ma már ötéves, és bármikor megszülethet a második gyermekük, ugyanis míg a 33 éves színésznő a filmben póthassal játszotta a várandós Sacit, a premierre mindenórásan érkezett. A díszbemutatóra természetesen férje is elkísérte.

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárpárokat, akik szintén megjelentek a Seveled premierjén.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

   

Ezt is szeretjük