"Smink nélkül, kócosan vagy a top": ilyen Tóth Andi arca, ha egy gramm festék sincs rajta

Tóth Andi festék nélküli arca mindent vitt, a kommentelők szerint igazi természetes szépség.

ptoth-andi-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Extravagáns stílus, nőiesség és dögösség a javából. Ezekkel a szavakkal tudnánk jellemezni Tóth Andi megjelenését, akire képtelenség nem odafigyelni, bárhol is jelenjen meg. Az énekesnőtől már megszokhatták a követői, hogy előszeretettel posztol vagány tartalmakat, a nagyobb eseményeken pedig mindig elképesztő kreációkban ragyog.

Olykor pár természetes képet is láthatunk róla, amikor éppen nem fedi az arcát egy gramm festék sem. Friss fotója is ilyen - agyondicsérték érte a kommentelők.

Tóth Andi smink nélküli fotója

Tóth Andi a közösségi oldalaira több képet töltött fel magáról, amelyeken éppen reggelizés közben kapták lencsevégre. A Facebookon található fotóján láthatjuk csak igazán, hogy egy gramm festék sem volt rajta, teljesen natúr megjelenéssel fotózkodott.

Teljesen máshogyan festett ezzel az arcával, a rajongók nem így szokták meg a tévében és a nagyobb rendezvényeken. Őszinte, filter- és minden sallangmentes képeivel ismét belopta magát a követői szívébe: többen megjegyezték, hogy szerintük festék nélkül a leggyönyörűbb, és a kócos haj is nagyon jól áll neki.

„Így természetesen, smink nélkül, kócosan vagy a top!”

„Az első két képed nagyon jó. Még ilyenek nem is láttalak.”

„Hihetetlenül gyönyörű vagy és dögös ezen a képen! Tudom, hogy a média mindig megpróbál ízekre szedni, de te az vagy aki vagy! Magyarország legjobb énekesnője és egy igazi egyéniség! Ezt nem lehet tőled elvitatni. A rajongók imádnak téged!” - dicsérte egy kommentelő.

Dundika smink nélkül

Otthon Dundika nem visel sminket - nincs ezzel egyedül.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük