Ördög Nóra smink nélkül: soha ennyien nem írták neki, hogy csúnya

Ördög Nóra elárulta, soha annyian nem írták neki, hogy csúnya smink nélkül, mint az elmúlt másfél hétben.

Ördög Nóra smink nélküli videókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra március 20-án utazott Mexikóba, ahol megkezdődött az Ázsia Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát című évadának forgatása

A műsorvezető azóta rövid vlogokkal jelentkezett be az Instagram-oldalán. Szerdán volt az első pihenőnapja, amikor volt ideje kicsit elmélkedni is az elmúlt másfél hétről. 

Ördög Nóra smink nélküli videókon

Hogy milyen következtetéseket vont, azt is megosztotta a követőivel. 

„1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.)

2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.

3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is! Ajánlom magamat ( @norabeauty_makeup ) #1nap1percben #natúrfejjelis @azsiaexpressztv2” - írta. 

A harmadik ponttal több kommentelő is vitatkozott, szerintük Ördög Nóra festetlen arccal is szép. Egy negyven pluszos édesanya, aki dolgozik, és többnyire nem alszik eleget.  

„Szia Nóri, a 3-as pont teljesen értelmetlen... a kisugázás teszi széppé az embert... és az nagyon is van neked” - bókolt Joshi Bharat. 

„Nóri, én meg mindig azt néztem, milyen szép vagy smink nélkül is, és hogy milyen jók a génjeid, és inkább azt kéne árusítanod!”

„Szeretnék olyan ronda lenni, mint te smink nélkül!”

„Nem vagy ronda smink nélkül Nóri! Sokan vannak tévképzetben, hogy bar a tévé nem Photoshop, de azt hiszik, úgy néz ki mindenki élőben!”

Nézd meg Lékai-Kiss Ramónát is smink nélkül!

Nem ő az egyetlen híresség, aki a természetesség jegyében felvállalja a rajongói előtt, hogy néz ki smink nélkül. Képes összeállításunkban megnézheted további négy sztár festetlen arcát.

Felismered Lékai-Kiss Ramónát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük