A Szerencsekerék háziasszonya smink nélkül: Sydney van den Boscht nem így szoktuk látni a tévében

Sydney van den Bosch a mexikói nyaralás alatt fényképezte le magát úgy, hogy egy gramm festék sem volt az arcán.

sydney-van-den-bosch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 júliusában debütált a TV2-n az új Szerencsekerék, amely a régi kvízműsor remake változata. Kasza Tibi vette át a stafétabotot az eredeti trió, Gajdos Tamás, Klausmann Viktor és Vizy András után. A háziasszony szerepét Sydney van den Bosch kapta meg, az ő híres elődje Prokopp Dóra volt.

A 27 éves szépségkirálynő mindig kifogástalanul néz ki a képernyőn: szebbnél szebb ruhákban pompázik, és a sminkje is mindig különleges. Hol a száját hangsúlyozzák feltűnő árnyalatokkal, máskor füstös szemet készítenek neki a profi szakemberek.

Sydney van den Bosch smink nélkül

Teljesen festetlenül viszont csak ritkán láthatja a közönség. Épp ezért számít különlegesnek az az Insta-poszt, amit Mexikóban készített. Smink nélkül mutatta meg az arcát. A strandolós képet ide kattintva láthatod az oldalán.

Sydney van den Bosch
Fotó: TV2/Szerencsekerék

A bejegyzésben kifejtette, mennyire spontán készült a felvétel. Látszanak az arcán a szeplői, műszempillája pedig összekócolódott, és a nyaklánca is megfordult. A követői imádták látni ezt az oldalát. Akadt, aki úgy fogalmazott, nem számít, van-e rajta bármilyen kozmetikum, sminkben és anélkül is gyönyörű. 

Herceg Erika smink nélkül

A 2022-es X-Faktor női mentorát, Herceg Erikát a rivaldafényben mindig profin kifestve és dögös ruhákban láthatjuk, közösségi oldalán ugyanakkor nagyon ritkán megmutatja a természetes arcát is. Nemcsak őt láthatod smink nélkül és kifestve, hanem az X-Faktor eddigi női mentorait is. 

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük