Tóth Andi kiakadt a Marics Petire nyomuló lányok miatt: trágár szavakkal illette őket
Tóth Andi az Insta-storyjában fakadt ki a tinilányokra, akik fújnak rá amiatt, hogy összejött Marics Petivel.

toth-andi-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közel két hete Tóth Andi és Marics Peti nagy meglepetést okoztak a közösségi oldalaikon, miután az Insta-storyjukban feltettek egy videót, amin az ágyban fekszenek, csókot váltanak, aztán mindketten bemutatnak a kamerának.  

Már csak kevesen gondolják kamunak a kapcsolatot, több kommentelő is írta, hogy látták őket kézen fogva sétálni, de volt olyan is, aki megjegyezte, együtt vannak ugyan, de ő tudja, Peti nem csak Tóth Andit "szeretgeti". 

Tóth Andi a megcsalásról

Sok fiatal lány összeomlott a hír hallatán, Marics Peti üzent is nekik pár nappal azután, hogy kiposztolták az énekesnővel az ominózus videót. "Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le és beszélgessenek el anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni. Kössz!" - írta azoknak, akik szerinte túlreagálják a helyzetet. 

toth-andi-insta
Fotó: Instagram/Tóth Andi

Mostanra Tóth Andi is úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba. Ezt ő is az Insta-sztorijában tette meg, amelyben a megcsalásáról szóló híresztelésekre is reagált:

- Gondoltam, tisztázok egy-két dolgot, ha már sorban külditek a cikkeket és pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Megvédem magam, ha már más nem fog.

Nem lehet megcsalni! Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű!

 - Ezt az én követőim pontosan tudják - árulta el. 

- Meg gondoltam, eljut az az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még a szőr se nőtt ki a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy én elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza. Veled megy, tied lehet! - fakadt ki a fiatal lányokra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 23 éves sztár arról is beszélt röviden, hogy pont a támadások miatt nem akarták még felvállalni a kapcsolatukat a nagy nyilvánosság előtt. 

toth-andi-insta2
Fotó: Instagram/Tóth Andi

- Pont ezért nem akartuk nyilvánosságra hozni, hogy ilyen fake pletykákkal mérgezzétek a kapcsolatunkat. De hét ezt sem lehetett, mert a házam elé járkáltatok, b..d meg, képért, hátha lekaptok minket együtt! Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog, és bízik egymásban. 

Tóth Andi smink nélkül

Tóth Andi natúr arcát azonban csak kevesek ismerik, pedig a hétköznapokban egyáltalán nem szeret pepecselni a szépítkezéssel. Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség kisminkelt és natúr arca között - további sztárokat is mutatunk festetlenül.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük