Kiderült, mi van Tóth Andi és Kárpáti Rebeka exe között: Fecó tiszta vizet öntött a pohárba

Tóth Andiról és a sztárfodrászról hetek óta pletykálják, több van köztük, mint barátság. Fecó a Reggeliben reagált először a szóbeszédre.

tóth-andi-frohner-fecó-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Frohner Fecó nevét a tévénézők 2021 őszén a Nyerő Párosban ismerhették meg. A fodrászként dolgozó fiatalember Kárpáti Rebeka kedveseként indult a versenyen. Az adásokban még turbékoló szerelmespárként szerepeltek, ezért is lepett meg sokakat, amikor nem sokkal a műsor fináléja után, novemberben bejelentették, külön utakon folytatják tovább az életüket.

Fecót sokan szerették meg a realitynek köszönhetően, amelyben jó pár vicces pillanatot okozott a nézőknek. A szakítás után is rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogyan alakult az élete. Decemberben kaptak szárnyra olyan pletykák, melyek szerint új párra lelt. Az Instagramon közzétett fotók alapján a rajongók tudni vélték, hogy gyengéd érzelmek fűzik össze Tóth Andival

Tóth Andi és Kárpáti Rebeka exe

Többször posztoltak közös képet egymásról, némelyek ezek közül elég intimre sikerültek. Például február közepén az énekesnő három olyan felvételeket osztott meg, amelyek egyikén a fodrász hátulról átkarolja. Kattints a kép jobb szélén látható fehér nyílra az ominózus fotóért!

Fecó most a Reggeliben öntött tiszta vizet a pohárba. Amikor az adás műsorvezetői, Peller Mariann és Nádai Anikó megkérdezték tőle, van-e bármi alapja a híreszteléseknek, őszintén elmondta, milyen a kapcsolata a 23 éves hírességgel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Andival nagyon jóban lettünk, jóban vagyunk, de nem fordult komolyabbra a kapcsolatunk. Nem mondanám, hogy a viszonyunk vendég és fodrász közti, inkább barátok vagyunk. Bármi van, számíthatok Andira, és ő is rám - árulta el.

fecó
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Sokan úgy vélik, külsőre és habitusban is összeillő párt alkotnának, de a harmincéves hajszobrász szerint hosszú távon jobb, ha a köztük lévő viszony megmarad barátságként. Arról is szó esett, hogy áll a párkereséssel.

- Szerintem nem az a legfontosabb, hogy párt keressünk, először önmagunkban kell megtalálni a boldogságot, a stabilitást. Egy stabil férfi tud maga mellé egy stabil nőt bevonzani.

2021 új sztárpárjai

Bár Tóth Andi és Kárpáti Rebeka exe nem jöttek össze, jó pár olyan magyar hírességről tudunk, akikről 2021-ben derült ki, hogy egy párt alkotnak. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az elmúlt esztendő új sztárpárjait.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2020, RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük