Tóth Andi frizurát váltott: így fel sem ismernénk az utcán

Tóth Andi a Sztárban Sztár harmadik show-jában tőle nagyon nem megszokott hajviselettel zsűrizett.

tóth-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi a Sztárban Sztár zsűritagjaként eddig extrém, sokat mutató ruháival keltett feltűnést. A harmadik adásban sem váltott visszafogott stílusra, de ezúttal az új frizurája volt az, amire egyből mindenki felfigyelt.

A megszokott fekete hajzuhatag helyett frufrus fazonnal ült be a zsűri pult mögé: állandó fodrásza alkotta meg a viseletet, amelynek köszönhetően teljesen megújult a külseje. Nem biztos, hogy felismernénk elsőre így az utcán.

Tóth Andi frufruval

Frohner Fecó az Instagram-oldalán meg is mutatta a komplett átalakulást. Az előtte-utána videón látszik, nem csak a frufruval újított az énekesnő megjelenésén, ezúttal a hajszíne is más lett, világosabb árnyalatot kaptak fekete tincsei. 

A kommentszekcióban persze azonnal beindult a találgatás, vajon tényleg megkurtították-e Tóth Andi tincseit, vagy csupán parókát viselt a show ideje alatt - a legtöbben ez utóbbira tippeltek.

tóth
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A frufru megosztotta a rajongókat, volt, akinek bejött, mások úgy vélték, a megszokott fazon az, ami igazán jól áll Tóth Andinak.

tóth 2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Az öltözékéért - mint eddig mindig - most is Kiss Márk felelt. Ezúttal sem vettek vissza az extrémitásból: a hálós ujjú bodyt úgy alakították ki, hogy alul kivillanjon belőle a melle.

Tóth Andi átalakulása a 2014-es X-Faktor óta

Képes összeállításunkban megnézheted Tóth Andi átalakulásának folyamatát: ennyit változott a 2014-es X-Faktor óta.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük