Tóth Andi mellét alig takarta valami: a műsorvezető is félt, hogy villantás lesz belőle

Tóth Andi a Sztárban Sztár második adására olyan ruhát vett fel, ami nem bízott sokat a nézők fantáziájára.

tóth-andi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az már a Sztárban Sztár első adásából kiderült, Tóth Andi ruhatárára nem a visszafogott jelző lesz a megfelelő. 

Bár múlt héten is dögös összeállításban zsűrizett, ezúttal rátett még két lapáttal: olyan bevállalós szettbe bújt, amelyet sem a műsorvezető, sem a többi ítész nem tudott szó nélkül hagyni.

Tóth Andi dekoltázsa a Sztárban Sztárban

Kiss Márk stylist ezúttal egy zöld, flitterekkel díszített darabot választott ki a számára. A ruha hosszú nadrágban ért véget, felül pedig csak néhány vékony anyag tartotta össze, így az énekesnő hasa teljesen kilátszott, a mellét pedig alig takarta valami.

andi 2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Till Attila viccesen először azt jegyezte meg, hogy úgy látja, Tóth Andiéknál már kiment a divatból az alsónemű viselése - ezzel Marics Petire is célzott, aki szintén nem vett semmit a csillogós zakója alá, így kivillant a mellkasa. Majd azzal folytatta, ilyen lenge ruhában nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen villantás a vége.

andi 1
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Andi, nehogy hirtelen mozdulatokat csinálj! - tanácsolta az énekesnőnek, aki azt válaszolta, hogy nagyon vigyázni fog, mert ő maga is fél, nehogy bármi megtörténjen.

Dallos Bogi fehérneműben

Filter nélkül, a maga természetes valójában fotózta le Puskás Peti a szerelmét, Dallos Bogit fehérneműben. Elítéli azokat, akik azzal támadják Bogit, hogy túl vékony. Figyelnek az étkezésre, és mindennap sportolnak, az énekesnő nem a koplalás miatt vékony, egyszerűen ilyen a testalkata.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük