Az RTL Klub sármos sztárja volt - Ma tetoválóművészként keresi a kenyerét
Törőcsik Dániel két éve tetoválóművészként dolgozik.

törőcsik-dani-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Törőcsik Dániel az RTL Klub napi sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapestben vált ismertté 2013-ban, ő játszotta Kristófot. Az akkor 26 éves színész sokak kedvencévé vált, néhányan a Konyhafőnök VIP első évadából is emlékezhetnek rá, abban is szerepelt. A nagy népszerűség ellenére négy és fél év után kiszállt a sorozatból, hogy új életet kezdjen Hamburgban tetoválóművészként. A 32 éves, egykori sorozatsztár a Reggeliben mesélt az életéről.

A műsorban elmondta, hogy, amiért anno, 2017-ben kiment külföldre, az most kezd beérni. Nemcsak Hamburgban dolgozik, hanem más európai nagyvárosokba is hívják. A tetoválóművészeknél bevált szokás lett, hogy vendégművészként meghívják őket egy-egy szalonba, ahol pár napig vagy hétig ideiglenesen dolgoznak.

- Sok meghívást kapok, inkább Európában, de jövő évben Amerika is tervben van. Azt érzem, hogy rajta vagyok a helyes úton, de most a legfontosabb, hogy a nyáron Pesten pihenjek - nyilatkozott Törőcsik Dániel, aki azért jött el Hamburgból, mert nem szeretne kiégni.

törőcsik dani reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A munkája sok kreativitással jár, rengeteg embernek kell megterveznie azt a mintát, amit később a testükre varr. Természetesen előtte szeret beszélgetni az ügyfelével, hiszen a tetoválás örökre szól. Több alkalommal is előfordult, hogy egy-egy személyt lebeszélt az adott mintáról. 

- Ha nem illik a személyiségéhez, vagy nem megfelelő helyre akar egy motívumot, akkor inkább lebeszélem - mondta.

Szerinte a szakmájában nincs végpont, mindig van hova fejlődni, időnként megjelennek új technikák, amit nagyon szeret benne.

Az Instagram-oldalára rendszeresen feltölti a munkáit, melyekre általában több ezer lájkot kap. A tetoválásaira elsősorban a letisztult stílus jellemző. Általában mindig kisebb mintákat csinál, de előfordul, hogy nagyobb munkái is vannak.

Bár a legtöbb tetoválóművész testét rengeteg motívum díszíti, az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának egy darab tetoválása sincs.

- Azt gondolom, akkor éri meg tetováltatni, ha nem tudsz aludni miatta, mert annyira szeretnéd, és annyira erősen benne van a gondolataidban. Tőlem mindig megkérdezik, nekem miért nincsen, és én erre azt mondom, ha majd álmatlan éjszakáim lesznek miatta, akkor tudom, mit akarok majd csináltatni - tette hozzá.

Sztárok, akik eredetileg nem művészi pályára készültek

Számos híresség, például Kovács Kati, Rúzsa Magdi, Gálvölgyi János vagy éppen Balázs Klári, eleinte nem arra készült, hogy a szórakoztatóiparban dolgozzon. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen civil munkát végeztek, mielőtt híressé váltak.

Ezt is szeretjük