Az első X-Faktor nagy reménysége volt - Most sofőrként keresi meg a pénzt

Király L. Norbi új munkát szerzett magának.

király-l-norbi-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2010-es X-Faktor egyik emlékezetes énekese Király L. Norbi volt, aki különleges, rekedtes hangjával hívta fel magára a figyelmet. A Kaposvárról érkezett, 21 éves srác hamar belopta magát az ország szívébe, mentora, Keresztes Ildikó egyenesen rajongott érte. Végül a tehetségkutató harmadik helyezettje lett. Az énekes a műsor óta komoly hullámvölgyeken van túl, ráadásul nem a show-bizniszből, hanem egy civil munkából tartja el magát, sofőrként keresi a kenyerét. Új életéről a Story magazinban vallott az énekes menedzsere.

Rengeteg kudarc érte, de talpra állt

A tehetségkutató után kiadták a műsorban elhangzott összes dalát, a lemez néhány nap alatt elérte a platina minősítést, 2011-ben pedig megjelent a debütáló albuma, melyeken már a saját dalai szerepeltek. Király L. Norbi magánélete is sínre került, 2012-ben elvette barátnőjét, Nikit, akitől egy fia is született ugyanebben az évben. 2014-ben azonban elváltak az útjaik. Volt párja sokáig egyedül tartotta el közös gyereküket, nem kapta meg az énekestől a korábban megállapított, 25 ezer forintos gyerektartást. Bírósági ügy is lett belőle, idén januárban meg is született az ítélet: a bíró egy év fogházban letöltendő, végrehajtásban két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

király-l-norbi-2018
Fotó: Facebook/Király L. Norbert Hivatalos

Király L. Norbinak azt tanácsolták, hogy vállaljon munkát, először gondolkodott, hogy fellebez az ítélet ellen, de végül ez nem történt meg. Munkát is talált, sofőrként keresi a kenyerét.

Napi nyolc órában dolgozik sofőrként, hogy elő tudja teremteni azt, amire kötelezték. Belátta, a gyermeke jóléte a tét.

Időközben jogosítványt szerzett, így sikerült egy olyan állást kapnia, ahol erre szükség van, autókkal foglalkozik. Természetesen a zenei pályáját is tovább akarja építeni, de ezentúl csak hétvégéken, illetve a szabadidejében tud ezzel foglalkozni - magyarázta a lapnak Király L. Norbi menedzsere, Vajtó László.

A harmincéves énekes tervezi, hogy elvégez egy rendezvényszervezői tanfolyamot is, mert szeretne programszervezéssel foglalkozni a jövőben. A zenei pályáját pedig úgy szeretné továbbvinni, hogy beszáll a Gönnci betyárok produkcióba, mellyel különféle rendezvényeken, például falunapokon lép fel.

A 2011-es Csillag Születik győztese volt - A kisfiúból sármos pasi lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük