Az első X-Faktor nagy reménysége volt - Most sofőrként keresi meg a pénzt
Király L. Norbi új munkát szerzett magának.

király-l-norbi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es X-Faktor egyik emlékezetes énekese Király L. Norbi volt, aki különleges, rekedtes hangjával hívta fel magára a figyelmet. A Kaposvárról érkezett, 21 éves srác hamar belopta magát az ország szívébe, mentora, Keresztes Ildikó egyenesen rajongott érte. Végül a tehetségkutató harmadik helyezettje lett. Az énekes a műsor óta komoly hullámvölgyeken van túl, ráadásul nem a show-bizniszből, hanem egy civil munkából tartja el magát, sofőrként keresi a kenyerét. Új életéről a Story magazinban vallott az énekes menedzsere.

Rengeteg kudarc érte, de talpra állt

A tehetségkutató után kiadták a műsorban elhangzott összes dalát, a lemez néhány nap alatt elérte a platina minősítést, 2011-ben pedig megjelent a debütáló albuma, melyeken már a saját dalai szerepeltek. Király L. Norbi magánélete is sínre került, 2012-ben elvette barátnőjét, Nikit, akitől egy fia is született ugyanebben az évben. 2014-ben azonban elváltak az útjaik. Volt párja sokáig egyedül tartotta el közös gyereküket, nem kapta meg az énekestől a korábban megállapított, 25 ezer forintos gyerektartást. Bírósági ügy is lett belőle, idén januárban meg is született az ítélet: a bíró egy év fogházban letöltendő, végrehajtásban két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

király-l-norbi-2018
Fotó: Facebook/Király L. Norbert Hivatalos

Király L. Norbinak azt tanácsolták, hogy vállaljon munkát, először gondolkodott, hogy fellebez az ítélet ellen, de végül ez nem történt meg. Munkát is talált, sofőrként keresi a kenyerét.

Napi nyolc órában dolgozik sofőrként, hogy elő tudja teremteni azt, amire kötelezték. Belátta, a gyermeke jóléte a tét.

Időközben jogosítványt szerzett, így sikerült egy olyan állást kapnia, ahol erre szükség van, autókkal foglalkozik. Természetesen a zenei pályáját is tovább akarja építeni, de ezentúl csak hétvégéken, illetve a szabadidejében tud ezzel foglalkozni - magyarázta a lapnak Király L. Norbi menedzsere, Vajtó László.

A harmincéves énekes tervezi, hogy elvégez egy rendezvényszervezői tanfolyamot is, mert szeretne programszervezéssel foglalkozni a jövőben. A zenei pályáját pedig úgy szeretné továbbvinni, hogy beszáll a Gönnci betyárok produkcióba, mellyel különféle rendezvényeken, például falunapokon lép fel.

Ezt is szeretjük