Az RTL Klub szívtiprójaként lett ismert: most így él Németországban Törőcsik Dániel
Törőcsik Dániel már nem színészettel foglalkozik, egészen más terveket szövöget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Törőcsik Dániel 2013-ban, az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sorozatában kapott szerepet, ő alakította a nők kedvencét, a sármos Gaál Kristófot. Ekkor ismerte és szerette meg az ország, hatalmas népszerűségre tett szert.

Egészen 2017-ig szerepelt a sikerszériában, majd kilépett, és úgy döntött, új életet kezd, mint tetoválóművész. Már gyerekként nagyon kreatív volt, és szépen festett, innen jött az ötlet, hogy ezt a hivatást válassza. 

Törőcsik Dániel Hamburgban

Törőcsik Dániel 2016 óta foglalkozik tetoválások készítésével, még ebben az évben megnyitotta saját szalonját Törőcsik Art Studio néven. A magyar hírességek közül sokan fordultak hozzá, amikor tetováltatni akartak, Lilu, Király Viktor, Pintér Adrienn Ada és Lakatos Márk tetoválását is ő alkotta. 

Törőcsik Dani kedvese mindenben támogatja őt, az ingázást is jól viseli.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

2017-ben különleges felkérést kapott, egy neves hamburgi tetoválószalontól keresték meg, hívták, legyen a vendégművészük. Az egykori sorozatszereplő igent mondott, és az út annyira jól sikerült, hogy kérték, maradjon, költözzön ki Németországba. Élt a lehetőséggel, majd néhány évvel később, 2020 nyarán Hamburgban megnyitotta második saját stúdióját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Törőcsik Dániel nagyon sokan dolgozik és utazik, másfél éve pedig rátalált a szerelem, gyönyörű barátnője mindenben támogatja, az ingázás miatt sem neheztel a 35 éves hírességre

- Nagyon sokat utazom. Csináltunk egy vállalkozást Hamburgban, egy szalont, úgyhogy nem feltétlenül tetoválni, de muszáj kijárkálnom. Fele-felében vagyunk. Nagyon sokat köszönhetek a leányzónak, merthogy ezt szupportálja, és azért ezt nagyon nehéz. A tavalyi évben 90 százalékban Hamburg volt, fél évből öt hónapot kint voltam, és azt is szupportálta - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Azt is hozzátette, szeretné a jövőben Budapestre visszahelyezni a székhelyét, annak örülne, ha a magyar főváros lenne a bázis, ugyanakkor többször felmerült az Amerikába költözés, ez a gondolat még foglalkoztatja. 

Palotás Petra németországi élete

Palotás Petra az RTL Klub műsorvezetőjeként vált országosan ismert és szeretett képernyőssé. 2006-ban beleszeretett egy német férfiba, Mirkóba, 2008-ban várandósan Németországba költözött, kislánya, Bora ott született. Eredetileg csupán egy évet maradtak volna külföldön, ám végül ott telepedtek le, Hamburg környékén élnek. 

Ezt is szeretjük