Tornóczky Anita a kommentelők szerint túlzásba vitte a plasztikát: ezzel a fotóval vágott vissza
Tornóczky Anita plasztika helyett a kozmetikai kezelésekben és a jó krémekben hisz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anitát műsorvezetőként ismertük meg: szerepelt a képernyőn a NÉVshowR háziasszonyaként, vezette a T-Akta és az MTV Roadshow című műsorokat, valamint az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorát is.

Tíz évvel ezelőtt felhagyott a műsorvezetéssel, és ma már az Állatvédőrség szóvivőjeként, állatmentő akciók szervezőjeként és kutyatrénerként szerepel különböző műsorokban. Izé szerint a világ: Egy mentett kutya igaz történetei... címmel könyvet is írt. 

Tornóczky Anita így reagált a plasztika vádjára

A 41 éves sztárnak több kutyája is van, előfordul, hogy 13 ebbel megy sétálni. Pár nappal ezelőtt élőben jelentkezett be a közösségi oldalán, a külsejét pedig több kommentelő is kritizálta, akik azt írták, túlzásba vitte az arcplasztikát.

"Szép vagy Anita, de túlzásba viszed a plasztikát. Nem hiszem el, hogy a korodban a te arcod megkívánja a teljes arc liftet. Picit hagyd, hogy az idő is nyomot hagyjon az arcodon, mert így egy darab mimikai ráncod sincsen! Egy igazi állatvédő vagy, telve szeretettel, akkor miért fontos ennyire a botox?"

"Egy kicsit megrémültem az arcodtól. Az állatszeretetet becsülöm benned. De ijesztő vagy" - olvasható a kommentek között.

Tornóczky Anita az egyik hozzászólónak leírta, hogy nem plasztikáról van szó, csak egy szűrőt használt a telefonján, mert nem volt ideje sminkelni. Bár egy újabb posztban azt írta, az elmúlt 25 évben leszokott arról, hogy ismeretlenek megjegyzéseire reagáljon, mégis úgy döntött, magyarázatot ad a külsejére. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Egy hónapja alig alszom, az agyvérzéses kutyámmal virrasztok, a másikat kemózzuk, előtte covidos voltam, aztán a szájsebészeti műtét... nem vagyok életem formájában. Épp ezért, nem mutatkozom most smink nélkül, amíg rendbe nem teszem magam (már alakul). Ha közszereplő vagy és karikás a szemed, beszólnak, milyen leharcolt vagy, ha sminkelsz, mesterkélt vagy, ha effektet használsz, plasztik baba. Elfogadtam, hogy ha az ember kiteszi magát, néha kap rosszat is.

Hogy miért is írom ezt? Röviden azért, mert nem volt tegnap kedvem sminkelni és a live-nál egy új insta effektre nyomtam rá, ami túl széppé varázsolt. Jöttek is a kedves kommentek, hogy hova plasztikáztatom magam. Jelentem, a plasztikai sebészeknek nincs varázspálcájuk és minden héten láttok... Szóval nem plasztika, effekt. Nem ismertem és nem is tudtam kikapcsolni, meg nem is akartam...

Szóval, itt egy ma reggeli kép smink és effekt nélkül, és egy a tegnapi effekttel, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Nálam egyelőre még maradnak csak a kozmetikai kezelések és a jó krémek... és néha egy effekt" - írta az Instagram-oldalán. 

A magyar modell egy teljesen más kinézetű nővé plasztikáztatta magát

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig az egyik legnépszerűbb manöken volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. Mára már visszavonult a kifutóról és a rivaldafényből, az elmúlt négy évben pedig több tucat szépészeti beavatkozáson esett át.

Ezt is szeretjük