Tornóczky Anita 2 éve boldog jóképű párjával - Miklós is imádja kutyákat

Tornóczky Anita párja gazdasági jogászként dolgozik, de imád a kutyákkal is foglalkozni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita több mint két éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, aki teljesen más foglalkozást űz, mint az egykori műsorvezető: míg ő kutyatrénerként dolgozik, párja gazdasági jogász. 

Az otthonában több kutyával él egy fedél alatt, néha hat, néha 13 ebről is gondoskodik. Olyan férfi szóba sem jöhetett volna nála, aki nem szívleli a négylábúakat. Szerencsére Miklós is szereti a kutyákat, és ösztönösen áll hozzájuk - osztotta meg a nézőkkel a 41 éves sztár a Spektrum Home csatornán vasárnaponként jelentkező NőComment! című talk-show-ban.

Tornóczky Anita párja és a kutyák

- A kutyázáshoz - meg nagyon sok minden máshoz is - ösztönös érzék kell, ami vagy van, vagy nincs. Neki hál’ istennek, van! Ő egy nagyon jó ember, nagyon tiszta energiája van, amit a kutyák nagyon szeretnek, úgyhogy nagyon jól kezeli őket. Ha én nagyon fáradt vagyok, simán fölkel hajnali négykor etetni, mert négy és öt között van a reggeli etetés. Volt, hogy elvitt tizenvalahány kutyát sétálni, mert nem éreztem jól magam. 

tornoczky-anita
Fotó: TMC

- Mivel néha 15-16 óra szellemi munkát végez, neki is jó, ha kiszakad a világából, és valami teljesen másra kell fókuszálnia. Bele is folyik a munkámba, séta közben néha ő készíti a közösségimédia-felületeimre a fotókat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tornóczky Anita júliusban a Hot! magazinnak mesélt párjáról, akivel két évig szinte csak hétvégente találkoztak, mert a férfit külföldre szólította a munkája, de a világjárvány miatti tavaszi karantén mindent megváltoztatott. 

- Négy hónapon keresztül nonstop együtt voltunk, és bebizonyosodott, hogy Miklós is tud 24 órában kutyákkal élni. Tökéletes társ, akivel mindent meg tudunk beszélni. 

A hetilapnak azt is elárulta, hogy a gyermekvállalás kérdése is szóba került már náluk. 

- Beszélünk a babatémáról, bár Miki azt szokta mondani, hogy már ketten is család vagyunk sok szőrös gyerekkel. Ennyi kutyával élni sok lemondással jár, hiszen egy kétnapos utazás is rengeteg szervezést igényel. De nem bánjuk!

Nyári Dia jóképű férje

Nyári Dia nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Párja, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár. Előző kapcsolatainál már az elején érezte, hogy puszta fellángolások csupán, ám amikor megismerte Zétény apukáját, egészen más volt a helyzet.

Ezt is szeretjük