Tornóczky Anita 10 kilót fogyott: a 42 éves sztár ilyen karcsú lett

Tornóczky Anitára felszaladt tíz kiló, de a súlyfelesleget pár hóna alatt leadta.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egykori tévés, Tornóczky Anita egy időre elveszítette sportos formáját: szájsebészeti műtéte, az ünnepi lakomák és a koronavírus-fertőzés, illetve az abból való felépülés is az oka volt annak, hogy tíz kiló felszaladt rá. 

A 42 éves sztár most ismét remek formában van, pár hónap alatt leadta a súlyfelesleget. 

Tornóczky Anita tíz kilót fogyott

- Először csak arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az arccsontom, ami addig kifejezetten látványos volt. Aztán elkezdett picit lógni a bőr az államnál, és bár arányosan, minden testrészemre rakódott pluszkiló, a vége az lett, hogy nagydarabnak éreztem magam, és ez nagyon zavart - mesélte a Story magazinnak

Hónapok óta személyi edző segítségét veszi igénybe, és egy diétát is követ, aminek köszönhetően mínusz tíz kilónál jár. Annyinál, amennyi korábban felkúszott rá. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A zsírleszívás meg sem fordult a fejében, mint lehetséges megoldás, csak akkor tartaná elképzelhetőnek, hogy kés alá fekszik, ha valamin sporttal és kellő odafigyeléssel nem tudna változtatni. A szemhéja az egyetlen, amit plasztikáztatott, minden más az arcán, illetve a testén szérumok és kozmetikai kezelések eredménye. 

- Apukám részéről családi örökség a lógó szemhéj, és nem titok, hogy azt már sok évvel ezelőtt, az esküvőmre plasztikáztattam. 

Bár elvált, az újabb házasság elől egyáltalán nem zárkózik el, párjával már beszélgettek arról, hogy lassan eljön az esküvőjük ideje. Megnyugvás és jó érzés volt számára, hogy Miklósnak mindenhogy szép, tíz kiló súlyfelesleggel is vonzónak találta, a pluszkilók csak őt magát zavarták. 

- 43 évesen már nem viccből vannak együtt az emberek, hanem mert úgy érzik, együtt élik le az életüket. A válásom ellenére sem ábrándultam ki a házasság intézményéből. Amikor pedig itt van az idő, az a két kis lélek is leszületik hozzánk, akik itt vannak körülöttem. Régóta érzékelem, hogy két gyerekem lesz. 

Wossala Rozina lefogyott

Wossala Rozina számos diétát kipróbált már: volt, ami nem vált be hosszú távon, és nem mindegyiket tudta összeegyeztetni a hivatásával. 2020-ban aztán rálelt egyre, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. A kommentelők úgy vélik, látványos Wossala Rozina fogyása, ami a frizuraváltással együtt azt is eredményezte szerintük, hogy sokkal nőiesebb lett. 

Ezt is szeretjük