Ő Tornóczky Anita jogász párja: Miklós nagyon sármos pasi
Tornóczky Anita és Miklós több mint két és fél éve élnek boldog párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita, ha szeretné, sem tagadhatná le, mennyire harmonikus életet él. Több mint két és fél éve találta el Ámor nyila, és gazdasági jogász párja oldalán azóta is a lehető legboldogabb.

Nem csak a szerelmi életében történtek változások, munkafronton is felfordult vele a világ. A Névshowr, T-akta és az MTV Roadshow című műsorok egykori házigazdája mára mindössze vendégként szerepel a televízióban, hiszen évek óta kutyatrénerként dolgozik. 

Tornóczky Anita és párja, Miklós

Miklóssal közös otthonukban több kutyával élnek egy fedél alatt, általában hat, ám előfordul olyan eset is, hogy 13 négylábúról kell gondoskodniuk, amit a férfi egy cseppet sem bán, hiszen ő is nagyon jól bánik az állatokkal.

A nagy idill láttán felmerülhet a kérdés, mikor helyezik következő szintre a kapcsolatot. A 41 éves sztár a Story magazinnak mesélt arról, hogyan látja jövőjét sármos kedvese mellett.

- Én már voltam házas, és elváltam, de ez is mutatja, hogy sosem voltak ellenérzéseim a házasság intézményével kapcsolatban. A volt férjemet a mai napig tisztelem, szeretem. Nem a házassággal volt bajom annak idején, és nem is vele, egyszerűen úgy alakult, hogy nem tudtuk együtt folytatni. 

- Bár szerintem papír nélkül is lehet tökéletesen együtt élni. Abban viszont konzervatív vagyok, hogy azt gondolom, egy gyerek akkor jöhet a kapcsolatba, ha apu és anyu már hivatalosan is egy pár. Nekem ez van a fejemben. Ha majd itt tartunk Mikivel, akkor a gyermekvállalás mellett az esküvő is aktuálissá válik - árulta el a lapnak.

Mádai Vivien és szívtipró férje

Mádai Vivien alkalomadtán közös fotót posztol sármos férjével - a rajongók legnagyobb örömére. Zoltánt többször láthatták a tévénézők a Mokkában, szakértőként vagy egy-egy reklámban. A jóképű fogorvos nemcsak szakmájában, de apaként is kétségkívül megállja a helyét. Nézd meg a közös, cuki családi fotóikat!

Ezt is szeretjük