Ő Hargitai Bea jóképű, üzletember férje: David 7 éve vezette oltár elé
Hargitai Bea és férje 2014-ben házasodtak össze, egy közös gyermekük született.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub nézői nagyot néztek, amikor az Álarcos énekes első, tavaszi szezonjában Hargitai Bea lapult az Alien maszkja alatt. Az egykori Playmate karakán személyisége annyira megtetszett a show szerkesztőinek, hogy visszahívták a második évadra is, immár ő erősíti a nyomozók csapatát Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci oldalán.

A 37 éves modell húsz éve van a magyar köztudatban, bár az utóbbi pár esztendőben kevesebbet lehetett hallani felőle, mint korábban. Ennek hátterében az áll, hogy külföldön, Prágában él, és családot alapított. 

Hargitai Bea férje

A TV2 egykori ügyvezető igazgatójával, David Stogellel kötötte össze az életét, akivel teljesen spontán botlottak egymásba.

- Ahogy mondani szokták: a szerelem akkor jön, amikor az ember nem is számít rá. Egy véletlennek köszönhetjük a találkozásunkat. Az egyik rendezvényen futottunk össze, egész éjjel beszélgettünk, és azóta nem tudunk elszakadni egymástól - mesélte a Blikknek 2009-ben.

A szerelmük ezután teljesedett be igazán. 2014. szeptember 27-én egy varázslatos, görög esküvő keretében fogadtak egymásnak örök hűséget, egy évvel később pedig megszületett kisfiuk, Jason.

Nem csoda, hogy szinte minden adásban ragyog, hiszen saját bevallása szerint, élete legboldogabb szakaszát éli, és ez a belső harmónia a képernyőn is látszik.

- Imádom a férjemet, a fiunkat, Jasont, élvezem az Álarcos énekesben a munkámat, boldog vagyok. És igen, ha belenézek a tükörbe, még akkor is, ha három napja nem mostam hajat, szépnek látom magamat, elmosolyodom, és máris még jobb a kedvem - ezt már a Story magazinnak mesélte 2020 novemberében.

Hargitai Bea kisfia

A modell kisfia imádni való, és ezt meg is mutatja az Instagram-oldalán. Követői szerint az ötéves lurkó már most igazi kis szívtipró, gödröcskés arcával és huncut mosolyával mindenkit levesz a lábáról. Nem csak külsején ámulunk, a kisfiú nyelvtudása is figyelemre méltó. Jason már most kiválóan beszél angolul, magyarul és csehül is.

Ezt is szeretjük