Tornóczky Anita és Bochkor 3 év után szakítottak: utána fél évig nem beszéltek egymással
Tornóczky Anita nagyon fiatalon szeretett bele a rádiós Bochkor Gáborba.

tornóczky-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita ma már boldog párkapcsolatban él, de soha nem felejti el első igazi szerelmét, aki nem volt más, mint a nála 15 évvel idősebb Bochkor Gábor. 

Románcuk körülbelül húsz évvel ezelőtt kezdődött, és nagyjából három éven át tartott. Bár szakítottak, a mai napig jóban vannak. 

Tornóczky Anita és Bochkor 

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor szakítása főként az előbbi számára volt fájdalmas, ám ennek ellenére ma már régi barátokként, mosollyal az arcukon üdvözlik egymást, ha összefutnak valahol. Az egykori tévés minderről Hajdú Péternek mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. 

Tornóczky Anita első nagy szerelme Bochkor Gábor volt.
Tornóczky Anita első nagy szerelme Bochkor Gábor volt.
Fotó: Life TV/ Összezárva Hajdú Péterrel

- Az első nagy szerelmem Bochkor Gábor volt. (…) Az embernek nem sok nagy szerelme van. Két és fél évet voltunk együtt. (…) Igazából (azért szakítottunk, mert… - a szerk.) elfáradt. Én nem értettem, hogy miért fáradt el. Fiatal, ropogós kis csitri voltam, és próbáltam tőle többször megkérdezni, hogy mi az, amit kvázi rosszul csinálok. Mert előtte soha nem éltem ilyen jellegű, tartós kapcsolatban - kezdte a vallomást a 42 éves híresség. 

bochkor-gabor
Fotó: TV2

- Nyilván azt feltételeztem, hogy én elrontok valamit. Igazából nem volt egyértelmű válasz. És ez azt eredményezte, hogy véget vetettünk a kapcsolatnak. Nem váltunk el tányércsapkodósan, de körülbelül fél évig nem beszéltünk egymással. Aztán utána igen. Azóta meg nagyon-nagyon sokat. 

A ma már az Állatvédőrség szóvivőjeként, állatmentő akciók szervezőjeként és kutyatrénerként ismert Tornóczky Anita azt is megosztotta a nézőkkel, hogy egy alkalommal majdnem újra összejöttek Bochkorral. 

Egyszer volt egy nagyon halvány próbálkozás, de azt mind a ketten tudtuk, hogy ez nem fog már működni. 

Tornóczky Anita mindenképpen békében szeretett volna szakítani Bochkor Gáborral, hiszen annak idején a szülei is szépen váltak el, ez lebegett a szeme előtt. Kimondottan örül neki, hogy a rádiós-tévés műsorvezetővel a mai napig jóban vannak annak ellenére, hogy az a régi nagy szerelem nincs többé. 

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya

A tévés-rádiós mindennapjait fenekestől forgatta fel, hogy 43 évesen édesapa lett, megcserélődtek a prioritások, még a legnagyobb szenvedélyére, a repülésre is másképp tekintett.

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük