Tomán Szabina kiszolgáltatott helyzetbe került: frusztrálta, hogy egy évig nem keresett pénzt

Tomán Szabina élete nehéz időszakáról beszélt, amikor nehezen viselte, hogy nem keres pénzt.

toman-szabina-kep4
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina, akit a tévénézők az RTL Cápák között című műsorából ismerhetnek, sikeres üzletasszony, kitartásának és kemény munkájának köszönhetően szép eredményeket ért el.

2015-ben megalapított milliárdos cégének, a Tomán Lifestyle-nak négy országban 31 szalonja van. Mára már a legsikeresebb nők közé sorolják. A Palikék Világa by Manna Három igazság podcastjében élete nehéz periódusáról beszélt, amikor egy évig szinte semmit sem keresett.

Tomán Szabina és pénzkeresés

Amikor első férjével, Árpa Attilával úgy döntöttek, gyermeket vállalnak, Tomán Szabina úgy döntött, felhagy a modellkedéssel, mert összeegyeztethetetlen volt számára az anyasággal és a feladataival.

toman-szabina-kep5
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Ott befejeztem a modellkedést, nem szerettem volna többet modellkedni. Nem akartam többet úgy elmenni dolgozni, hogy figyelem az órámat, hogy engem otthon vár a gyerek. Nagyon nagy fordulatot vett ott az életem mind a magánélet, mind a munka szempontjából - idézte szavait a Blikk.

Tomán Szabina szerint sokaknál bevett szokás, hogy a férfi keresi a pénzt a családban, a nő pedig otthon marad a gyermekkel. Náluk is így kezdődött ez az időszak, azonban egy idő után zavarta, hogy ez egyfajta kiszolgáltatottságot jelentett számára.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szerintem általában az emberek nagy része így dönt: az apuka tudja vállalni az anyagi költségeket, a munkát, ő menjen dolgozni, az anyukának úgyis az a feladata, hogy maradjon itthon, és ez teljesen természetes dolog volt számomra.

Közel egy éven keresztül nem keresett pénzt, amely a büszkeségét és a függetlenségét is megtépázta.

toman-szabina-2
Fotó: RTL/Cápák között

- Talán ott egy kiszolgáltatott helyzetbe kerültem azáltal, hogy nem kerestem pénzt. Ez szinte az első alkalom volt, amióta az eszemet tudom, amikor nem tudtam magam eltartani. Gyerekkorom óta hiába az anyukám kereste a pénzt, mindig arra fókuszáltam, hogy nekem legyen sajátom, ami az enyém. Ez nekem nagyon jó érzés a mai napig. Viszont ott volt egy közel egyéves időtartam, amikor nem kerestem, és ez nagyon frusztrált, nem tett boldoggá. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni.

Tomán Szabina és Árpa Attila lánya

Amira gimnazista, és grafikus szeretne lenni, a japán animék ultravagáns világáért rajong. Bár egy összetett személyiség, és visszahúzódóbb, mint a húga, frizuráját extravagancia jellemzi: egyik fele fehér, a másik hol fekete, hol kék, esetleg rózsaszín vagy zöld színekben pompázik - árulta el lányáról Tomán Szabina. 

Cover-kép: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük