Felismered Tolvai Renit? Platinaszőke, vállig érő hajjal nagyon más lett
Tolvai Reni nagyon másképp néz ki a megszokott vörös helyett szőke hajjal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Tolvai Reni 2010-ben a Megasztár ötödik szériáját rövid, platinaszőke hajjal nyerte meg, már hosszú évek óta hosszú, vörös hajat visel, az emberek emlékezetében így él, ha a neve szóba kerül. A 28 éves sztár az Instagram-posztjaiban új frizurával látható, ami teljesen más külsőt kölcsönöz neki, mint amit megszokhattunk.    

Az énekesnő a képeken platinaszőke, vállig érő, longbobbal pózol. A kommentelők szerint nagyon dögösen néz ki ezzel a frizurával, többen azt írták, örültek, hogy ismét szőke, mert szerintük jobban áll neki, mint a vörös. 

tolvai-reni-haja
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Tolvai Reni nem vágatta le hosszú haját, és színt sem váltott, az átváltozás a Nem érted című dal klipforgatásának kedvéért történt - erről a közösségi oldalán írt. 

A hozzászólók nemcsak az énekesnő frizuráját dicsérték, hanem a ruháit is, amik kiemelik nőies alakját, és amik Kiss Márk stylistot dicsérik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Coming soron @kissmark_official @maisonmarquise @sentiments.official @picturepoolstudios

TOLVAI RENI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Az örök klasszikus, a tyúklábmintás nadrág-blézer-svájci sapka kombó mellett a fekete-fehér, hosszú ruha is sokaknál telitalálat volt. 

Tolvai Reni gyönyörű édesanyja

Számos hazai híresség posztol a szüleiről, ki sűrűbben, ki ritkábban. Tolvai Reni az utóbbiak táborát erősíti, általában édesanyjáról csak akkor posztol, amikor nyaralnak, vagy az asszony születésnapját ünneplik. Georgetta 2019. augusztus 31-én ünnepelte 54. születésnapját, de a kommentelők szerint bőven letagadhatna korából. 

Ezt is szeretjük