Zimány Linda rövidre vágatta a haját - Így néz ki hosszú tincsei nélkül

Zimány Linda új külsővel vezeti a FEM3 Café délelőtti adásait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zimány Linda számára a 2019-es év egy hatalmas fordulópontot hozott, ugyanis szeptember óta ő a FEM3 Café egyik műsorvezetője. A 33 éves sztár életében egy újabb változás történt, ugyanis megvált a védjegyévé vált hosszú hajától.

A FEM3 Café nézői kiszúrhatták a héten, hogy Zimány Linda már egy vagány, félhosszú frizurával mutatkozik. Instagram-oldalán az utóbbi néhány friss fotóján is rövidebb a haja, az egyik kommentelő meg is kérdezte tőle, hogy tényleg levágatta a haját? Erre a sztár annyit írt vissza, hogy a póthajától szabadult meg.

Zimány Linda rövid hajjal is dögös.
Zimány Linda rövid hajjal is dögös.
Fotó: Fem3.sajtoszoba.tv, Facebook/FEM3 Café

A rajongóinak is tetszik a váltás: "Annyira jó így a hajad!!! sokkal jobb", "nagyon jól áll ez a rövidebb haj", "Rövid-hosszú haj, bárhogyan is, gyönyörű vagy" - írták a kedves kommenteket Instagramon a követői.

zimány linda rövid hajjal 2
Fotó: Facebook/FEM3 Café

Érdekesség, hogy idén több sztár megvált hosszú tincseitől, például Nyári Dia, Palvin Barbi és Cseke Katinka is váltott. A legnagyobb meglepetést pedig minden bizonnyal Balázs Pali okozta 2019 elején, aki 35 év után vágatta le ikonikus, göndör tincseit.

Így festett Zimány Linda tinikorában

Kíváncsi vagy, hogyan festett Zimány Linda a plasztikai műtétjei előtt? És Szűcs Judithra vagy Judyra?

Ezt is szeretjük