Gáspár Bea új frizurája nagyon dögös - A reggeli adásban így jelent meg
Gáspár Bea új frizurája telitalálat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A frizuraváltás csodákat művelhet az emberrel, hiszen egy jól megválasztott hajszín teljesen más karaktert adhat az embernek. A sztárvilágban jellemző, hogy egy idő után stílust váltanak a hírességek. Gáspár Bea is szeret olykor újítani, az elmúlt években láthattuk őt barnán, szőkén, az utóbbi egy évben a frufrura esküdött, ám azt mostanra lenövesztette.

A Mokka ma reggeli adásában az is észrevehető, hogy ismét a sötétbarna árnyalatába szeretett bele, és egy időre ismét búcsút intett a szőke tincseknek. Az új hajával nagyon dögös lett szerintünk.

Gáspár Bea sokáig szőkés-barnás árnyalatú hajszínét lecserélte egy sötétebb árnyalatra.
Gáspár Bea sokáig szőkés-barnás árnyalatú hajszínét lecserélte egy sötétebb árnyalatra.
Fotó: Instagram/Gáspár Bea, Facebook/Mokka

A TV2 reggeli műsorába azért hívták meg, hogy főzzön valami finomat a stábtagoknak, végül egy klasszikus őszi étekre, a sütőtök krémlevesre esett a választása.

Nem csak külsőleg változott. Győzike felesége elmondta, hogy az évek alatt sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Karrierjének alakulásával kapcsolatban elárulta, sosem zavarta őt, hogy a férje által vált ismertté. Miután véget ért a Győzike Show, gondolkodott rajta, mégis miben lehet jó.

gáspár bea haja
Fotó: Facebook/Mokka

- Soha nem gondoltam volna, hogy nekem a főzés annyira az életem részévé válik, hogy én abból esetleg meg tudok élni, vagy még a családot is fenn tudom tartani - mesélte Gáspár Bea, aki ma már rengeteg felkérést kap.

2018-ban ő volt A Konyhafőnök ötödik évadának zsűritagja, borvacsorákat tart rendszeresen, emellett a saját szakácskönyve is megjelenik hamarosan. Hozzátette, nem tudatosan építette a karrierjét, egyszerűen olyan lehetőségek jöttek az életében, amelyekkel szívesen élt.

Gáspár Virágra rá sem ismerni

Képes összeállításunkban megnézheted a Gáspár Bea és Győzike kisebbik lányáról, Virágról készült friss fotókat. Felismernéd még a 17 éves tinilányt?

Ezt is szeretjük