Tóth Vera szexi estélyi ruhájánál csak az új frizurája dögösebb
Tóth Vera új frizurája nagy tetszést aratott a rajongók körében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera 2016 tavasza óta a gyomor-bypass műtétje, a rendszeres sport és az életmódváltás eredményeként több mint 50 kilót fogyott. Az énekesnő nemcsak több számmal kisebb ruhákat hord, de az öltözködési stílusa is megváltozott: ma már az alakját kihangsúlyozó, dögös és merész darabokat is felhúz. 

A belső egyensúly és nyugalom eredményeképp 2018 karácsonyán a szerelem is rátalált Tóth Verára: Pauli Zoltán, az elismert gasztroszakember, a panzióként, éttermeként, borozóként és delikáteszként is üzemelő Palkonyha tulajdonosa rabolta el a szívét. A 34 éves sztár sugárzik a boldogságtól, ami a fotóin is látszik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Showtime. @mujahidzoli #szecsipalemlekkoncert

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera a Megasztárból megismert kollégája és jó barátja, Mujahid Zoltán Szécsi Pál-emlékkoncertjén lépett fel a hétvégén. Nemcsak az általa viselt dekoltázshangsúlyos, felsliccelt, csillogó estélyi ruha volt nagyon dögös, hanem az énekesnő frizurája is. "Telitalálat ez a haj!""Pöpec a háré!""Úristen, de jó a haj!!!""Tetszik a séró" - olvasható a hozzászólásokban. 

Tóth Vera többnyire feltűzött konttyal vagy kibontott, egyenes hajjal szerepel, de a dicsérő kommentek alapján gyakrabban hordhatná a tincseit szexi, laza loknikban, mert nagyon jól áll neki. 

Király Linda több mint 30 kilót fogyott

Király Linda az elmúlt hét hónapban 31 kilótól szabadult meg. Még 15-18 kilót szeretne fogyni, de nem görcsösen, hiszen már egyre inkább jól érzi magát a bőrében. Ez az öltözködésén és a fotóin is látszik: ma már sokszor láthatjuk testhez álló, a telt formáit kihangsúlyozó ruhákban, a testtartásáról és az arcáról pedig sugárzik, hogy boldog megváltozott külsejével. 

Ezt is szeretjük